Смартфони

Названо 5 недорогих смартфонів із швидкою зарядкою

Share

Сьогодні на ринку представлений широкий асортимент смартфонів від виробників із різних країн. Є бюджетні варіанти та телефони преміум-класу. Однак найчастіше користувачі дивляться саме на ті характеристики, які їм знадобляться під час використання. Для когось це хороша камера, для когось звучання, але є й ті, кому потрібна ємна батарея та функції швидкої зарядки.

Топ найкращих телефонів із швидкою зарядкою

Сьогодні смартфони із швидкою зарядкою можна знайти в будь-якому модельному ряді.

1. Samsung Galaxy M12 – модель смартфона з 6 ГБ оперативної пам’яті та ємним батареєю на 5000 мА/год. Існує індійська модифікація, в якій ємність батареї підвищена до 6000. Смартфон тримає заряд при активному використанні до 10 годин, і в нього вбудована функція швидкого заряджання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Realme 8i має високоякісний дисплей на 6.9 дюймів та частотою зміни кадрів у 120 Гц. Потужна батарея дозволяє використовувати його протягом 9 годин без перерви, а також є функція швидкого заряду. Такий телефон підійде і для тих, кому потрібна висока якість фото.

3. OPPO A55 є бюджетним варіантом смартфона з функцією швидкого заряджання. Якість картинки, дисплея та камери непогана для такої лінійки. Великим плюсом є батарея 5000 мА/год. Користуватися смартфоном можна до 8 годин без перерви, при цьому зарядка займе не більше півтори години.

4. DOOGEE S58 Pro це повністю захищений телефон, з протиударним корпусом та екраном. Він оснащений потужним акумулятором, який завдяки додатковому захисту зберігає потужність і довго не сідає навіть у холодну погоду.

5. Redmi 9C NFC – модель середньої цінової категорії з акумулятором 5000 мА/год. Крім ємної батареї та функції швидкого заряджання, він оснащений ще й якісною камерою.

Вибравши одну з цих моделей, можна не переживати, що смартфон розрядиться десь у дорозі. А якщо немає часу на тривалий заряд, просто включаєте функцію швидкої зарядки і протягом найкоротшого часу батарея буде показувати 100%. Вибір смартфона залежить від ціни, але, як видно зі списку, є навіть бюджетні версії телефонів, які оснащені потрібним функціоналом. Тому попередньо варто вивчити кожну з моделей окремо, підібрати оптимальне поєднання необхідних характеристик, а вже після порівнювати за цінами. Смартфон купується на роки, а значить купити якісну та відповідну модель дуже важливо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024