Названо 5 недорогих смартфонів із швидкою зарядкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні на ринку представлений широкий асортимент смартфонів від виробників із різних країн. Є бюджетні варіанти та телефони преміум-класу. Однак найчастіше користувачі дивляться саме на ті характеристики, які їм знадобляться під час використання. Для когось це хороша камера, для когось звучання, але є й ті, кому потрібна ємна батарея та функції швидкої зарядки.

Топ найкращих телефонів із швидкою зарядкою

Сьогодні смартфони із швидкою зарядкою можна знайти в будь-якому модельному ряді.

1. Samsung Galaxy M12 – модель смартфона з 6 ГБ оперативної пам’яті та ємним батареєю на 5000 мА/год. Існує індійська модифікація, в якій ємність батареї підвищена до 6000. Смартфон тримає заряд при активному використанні до 10 годин, і в нього вбудована функція швидкого заряджання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Realme 8i має високоякісний дисплей на 6.9 дюймів та частотою зміни кадрів у 120 Гц. Потужна батарея дозволяє використовувати його протягом 9 годин без перерви, а також є функція швидкого заряду. Такий телефон підійде і для тих, кому потрібна висока якість фото.

3. OPPO A55 є бюджетним варіантом смартфона з функцією швидкого заряджання. Якість картинки, дисплея та камери непогана для такої лінійки. Великим плюсом є батарея 5000 мА/год. Користуватися смартфоном можна до 8 годин без перерви, при цьому зарядка займе не більше півтори години.

4. DOOGEE S58 Pro це повністю захищений телефон, з протиударним корпусом та екраном. Він оснащений потужним акумулятором, який завдяки додатковому захисту зберігає потужність і довго не сідає навіть у холодну погоду.

5. Redmi 9C NFC – модель середньої цінової категорії з акумулятором 5000 мА/год. Крім ємної батареї та функції швидкого заряджання, він оснащений ще й якісною камерою.

Вибравши одну з цих моделей, можна не переживати, що смартфон розрядиться десь у дорозі. А якщо немає часу на тривалий заряд, просто включаєте функцію швидкої зарядки і протягом найкоротшого часу батарея буде показувати 100%. Вибір смартфона залежить від ціни, але, як видно зі списку, є навіть бюджетні версії телефонів, які оснащені потрібним функціоналом. Тому попередньо варто вивчити кожну з моделей окремо, підібрати оптимальне поєднання необхідних характеристик, а вже після порівнювати за цінами. Смартфон купується на роки, а значить купити якісну та відповідну модель дуже важливо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.