Показано, якою буде MIUI 14. Декілька несподіваних нововведень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У мережу потрапили скрини оновленої прошивки MIUI 14 для смартфонів Xiaomi. Вона базується на Android 13 р буде доступна для встановлення поточної осені. 
До мережі потрапила версія 22.7.19. На скрін можна помітити ряд нововведень. 

У програмі «Галерея» з’явилася функція розпізнавання тексту, що дозволяє швидко копіювати його зі знятих документів. Крім того, додана можливість “Цього дня”, вона відображає старі фотографії, зняті у певний день багато років тому.

Підтримуватиметься Bluetooth LE Audio, що є наступною еволюцією бездротового аудіо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У MIUI 14 також буде покращений захист від шахрайства. Вона вказуватиме на підозрілі дзвінки, повідомлення та програми за аналогією з додатками, на кшталт «Яндекса». Як саме воно ідентифікуватиме зловмисників, неясно. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.