Названо популярну функцію, яка потай витрачає заряд батареї смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Швидкість розряджання акумуляторного блоку смартфона залежить від кількох факторів. Йдеться, зокрема, про мобільні додатки та вбудовані функції. Вони можуть значно прискорювати процес розрядки. Однією з таких функцій є обмін з оточенням. Він нею мало хто знає. Тим часом ця функція досить «ненажерлива».

Реклама

“Обмін з оточенням” використовується для пересилання файлів на сторонні мобільні пристрої. Якщо ви не збираєтеся обмінюватися файлами, її краще вимкнути. У разі потреби обміну даними функція може бути активована будь-якої миті.

Для її відключення у смартфоні Xiaomi необхідно вибрати в налаштуваннях мобільного пристрою розділ “Підключення та загальний доступ”. У підменю, що відкрилося, ви побачите опцію «Обмін з оточенням». Напроти нього є тумблер. Його потрібно перевести у вимкнене становище.

На інших Android-пристроях для вимкнення функції необхідно вибрати в розділі налаштувань Google підрозділ «Пристрої та обмін даними». У ньому потрібно вимкнути функції «Показувати повідомлення» та «Обмін із оточенням».

Щоб надіслати файли за допомогою цієї функції на сторонні пристрої, потрібно активувати GPS, а також модулі Bluetooth і Wi-Fi. До речі, бездротові інтерфейси Bluetooth та Wi-Fi також сприяють прискоренню процесу розрядки акумулятора, тому їх також слід відключити.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоprostomob.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ