Флагманський Moto X30 Pro отримає незвичайний набір камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще кілька років тому про Motorola говорили як про компанію, яка ось-ось зникне з ринку смартфонів. Але зараз ситуація кардинально змінилася.

Так, у 2019 році було представлено першу гнучку розкладачку бренду — Motorola RAZR. Потім серія поповнилася декількома новими моделями.

Нині стало відомо, що компанія активно працює над своїм наступним флагманським смартфоном. Називатися він буде Moto X30 Pro і його особливістю має стати основна камера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, на нас чекає вкрай незвичайний набір модулів на тильній стороні пристрою. Замість звичного «ширик + ультраширик + телеоб’єктив», ми отримаємо «ширик + телеоб’єктив + телеоб’єктив».

При цьому також відомо, що Moto X30 Pro отримає 1/1,22-дюймовий головний модуль камери, який зможе похвалитися роздільною здатністю 200 Мп. Так, у того ж Xiaomi 12 Ultra розмір матриці побільше, але новинка від Motorola все одно матиме один із найбільш вражаючих модулів на сьогоднішній день.

З іншого варто відзначити, що смартфону приписують чіп Snapdragon 8+ Gen 1, 6,67-дюймовий OLED-дисплей з частотою 144 Гц та швидку 125 Вт зарядку при батареї на 4500 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.