Смартфони

Huawei Nova Y70 – смартфон який зацікавить кожного

Share

В асортименті компанії Huawei є смартфон nova Y70. Він розроблявся з урахуванням актуальних потреб молодого покоління. Апарат має безрамковий дисплей HUAWEI FullView 6,75″, акумулятор підвищеної ємності та потрійну камеру на базі ШІ з великою кількістю режимів зйомки.

У смартфона великий 6,75-дюймовий LCD-екран з роздільною здатністю 1600х720 пікселів. Виробник передбачив автоматичне регулювання яскравості підсвічування та колірної температури залежно від навколишнього середовища, що дозволяє знизити навантаження на очі. Крім того, для шанувальників почитати є спеціальний режим електронної книги, що імітує досвід читання з паперу.

За автономність відповідає ємний акумулятор на 6000 мАг. Він підтримує технологію швидкого заряджання HUAWEI SuperCharge 22,5 Вт через роз’єм USB Type-C. Так, десяти хвилин достатньо, щоб переглянути 3-годинне відео. При цьому HUAWEI використовує спеціальні алгоритми, що захищають та підвищують довговічність акумулятора. Є також режим енергозбереження, що дозволяє значно збільшити час роботи гаджета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HUAWEI nova Y70 пропонується в модифікації з 4 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 128 ГБ. Крім того, у смартфоні використовується фірмова файлова система EROFTS, що ефективно стискає дані та прискорює запуск додатків.

Камера в потрійному апараті, з головним модулем на 48 Мп і підтримкою технологій штучного інтелекту, що дозволяють визначати сцени і автоматично застосовувати оптимальні налаштування до знімку. Є також 5-мегапіксельний ультраширик із кутом огляду 120 градусів та датчик глибини на 2 Мп, що допомагає робити фотографії з ефектом боке. Вбудована в екран 8-мегапіксельна фронталка підтримує HDR, портретний режим та покращення знімків за допомогою ШІ для підвищення якості одержуваних селфі.

Пристрій поставляється з фірмовим інтерфейсом EMUI 12. Габарити HUAWEI nova Y70 складають 168,3 х 77,7 х 8,98 мм при вазі 199 р. Варто також відзначити наявність 3,5-мм роз’єму для навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Huawei
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024