Huawei Nova Y70 – смартфон який зацікавить кожного

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В асортименті компанії Huawei є смартфон nova Y70. Він розроблявся з урахуванням актуальних потреб молодого покоління. Апарат має безрамковий дисплей HUAWEI FullView 6,75″, акумулятор підвищеної ємності та потрійну камеру на базі ШІ з великою кількістю режимів зйомки.

У смартфона великий 6,75-дюймовий LCD-екран з роздільною здатністю 1600х720 пікселів. Виробник передбачив автоматичне регулювання яскравості підсвічування та колірної температури залежно від навколишнього середовища, що дозволяє знизити навантаження на очі. Крім того, для шанувальників почитати є спеціальний режим електронної книги, що імітує досвід читання з паперу.

За автономність відповідає ємний акумулятор на 6000 мАг. Він підтримує технологію швидкого заряджання HUAWEI SuperCharge 22,5 Вт через роз’єм USB Type-C. Так, десяти хвилин достатньо, щоб переглянути 3-годинне відео. При цьому HUAWEI використовує спеціальні алгоритми, що захищають та підвищують довговічність акумулятора. Є також режим енергозбереження, що дозволяє значно збільшити час роботи гаджета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HUAWEI nova Y70 пропонується в модифікації з 4 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 128 ГБ. Крім того, у смартфоні використовується фірмова файлова система EROFTS, що ефективно стискає дані та прискорює запуск додатків.

Камера в потрійному апараті, з головним модулем на 48 Мп і підтримкою технологій штучного інтелекту, що дозволяють визначати сцени і автоматично застосовувати оптимальні налаштування до знімку. Є також 5-мегапіксельний ультраширик із кутом огляду 120 градусів та датчик глибини на 2 Мп, що допомагає робити фотографії з ефектом боке. Вбудована в екран 8-мегапіксельна фронталка підтримує HDR, портретний режим та покращення знімків за допомогою ШІ для підвищення якості одержуваних селфі.

Пристрій поставляється з фірмовим інтерфейсом EMUI 12. Габарити HUAWEI nova Y70 складають 168,3 х 77,7 х 8,98 мм при вазі 199 р. Варто також відзначити наявність 3,5-мм роз’єму для навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.