Xiaomi Mi 7 на «живих» фотографіях дуже сильно вражає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + за частиною зовнішнього вигляду майже зовсім нічим не відрізняються від моделей, випущених роком раніше. Іншими словами, ніякого значущого прориву за один рік не сталося, однак компанія Xiaomi має намір всіх здивувати. Випущений нею минулого року флагман Mi 6 не отримав екран без бічних рамок, тому нова модель дуже сильно порадує всіх фанатів. Сьогодні, лічені години назад, флагман Xiaomi Mi 7 вперше показали на «живих» фотографіях, на яких він дуже сильно вражає.

У китайській соцмережі Weibo з’явилися перші фотографії смартфона Xiaomi Mi 7. Як легко можна помітити, мобільний пристрій оснащено безрамковим екраном, у якого майже зовсім немає рамок з трьох сторін – бічних і нижньої. Верхній відступ має товщину не більше 4 мм, а залишити його довелося, судячи з усього, для розміщення там фронтальної камери, розмовного динаміка і декількох датчиків. На правому торці корпусу телефону знаходиться регулювання гучності і кнопка блокування екрану.

Тильна кришка Xiaomi Mi 7 майже повністю аналогічна такій в торішньому флагмані Mi 6. Вона виконана зі скла, а в її верхньому лівому кутку знаходиться подвійна камера, яка має вертикальне розташування, а не горизонтальне, як було раніше. Швидше за все, в самому центрі під 3D-склом знаходиться індукційна котушка, завдяки якій телефон можна буде заряджати за допомогою бездротової зарядки за технологією Qi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як не крути, та Xiaomi Mi 7 на «живих» фотографіях дуже сильно вражає. Те, що на його екрані відображаються дивні іконки, бентежити не повинно. Це прототип майбутньої новинки, тому на нього встановлена ​​не прошивка MIUI 9, а стара версія Android, необхідна для тестування всіх функцій і можливостей. Цікаво те, що компанія Xiaomi досі використовує вкрадені у Apple іконки з різних продуктів, в тому числі операційної системи OS X (macOS зараз) для комп’ютерів.

Результат пошуку зображень за запитом "xiaomi mi 7 купить"

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.