Samsung офіційно представила Galaxy S9 і S9 +

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після декількох місяців всіляких витоків і спекуляцій Samsung Electronics представила флагманський смартфон Galaxy S9. Новинка стала втіленням найкращих ідей виробника, які успішно показали себе в торішній моделі, а також ряду новітніх напрацювань, які першими використовуються при виробництві мобільної техніки.

Дизайн

На перший погляд, зовні новинка практично не змінилася. Інсайдерські витоки, які свідчили про плани Samsung ще більше збільшити співвідношення дисплея до площі фронтальної панелі, виявилися помилковими. Зате підтвердилися чутки про оснащення девайса стереодинаміками і уніфікації дизайну з Note 8 – в порівнянні з Galaxy S8 «дев’ятка» виглядає менш округло, нітрохи не втрачаючи від цього в ефектності.

Деякі перетворення зазнала і тильна сторона смартфона. Виробник прислухався до відгуків споживачів і змінив розташування дактилоскопічного сканера, перенісши його під вічко основної камери. Як це відіб’ється на зручності використання, покаже час, але розраховувати на кардинальні зміни навряд чи варто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Залізо»

Апаратна начинка смартфонів складається з 8-ядерних процесорів Snapdragon 845 і Exynos 9810 (в залежності від географії поставок), 4 і 6 ГБ оперативної пам’яті для молодшої та старшої моделей відповідно і 64/128/256 ГБ вбудованого сховища. Діагональ дисплеїв залишилася колишньою: 5,8 дюйма у Galaxy S9 і 6,2 – у Galaxy S9 + з роздільною здптністю 2960 х 1440 пікселів.

Основна камера Galaxy S9, незважаючи на колишню роздільну здатність 12 Мп, може похвалитися змінним показником апертури (від f / 1.5 до f / 2.4), підтримкою запису відео в slo-mo при 960 кадрах в секунду і технологією Dual Pixel. Galaxy S9 + в свою чергу отримав систему з двох камер для зйомки портретних фотографій, перш доступних тільки власникам Galaxy Note 8.

Безпека

За безпеку Galaxy S9 відповідає поєднана система ідентифікації. Інженерам компанії вдалося об’єднати технологію розпізнавання осіб зі сканером райдужної оболонки ока. Комплексна система верифікації особистості є більш кращою, оскільки передбачає різні сценарії використання. Для повсякденного життя відмінно підійде функція Face Unlock, тоді як для верифікації платежів і доступу до захищених файлів доведеться скористатися IRIS-сканером.

Bixby і штучний інтелект

На окрему увагу заслуговує глибока інтеграція фірмової прошивки Samsung і технологій доповненої реальності. Завдяки цьому Galaxy S9 і S9 + можуть не тільки відтворювати анімодзі, користь яких вельми сумнівна, але і за допомогою Bixby в режимі реального часу проводити переклад при наведенні камери на іноземний текст, а також визначати практично будь-які об’єкти, що потрапляють в об’єктив.

Galaxy S9 і S9 + надійдуть в продаж на території України 16 березня. Оформити попереднє замовлення на новинку при цьому можна вже сьогодні, відвідавши фірмовий онлайн-магазин Samsung Electronics.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.