Компактний iPhone SE 2022 істотно впав у ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найдоступніший за мірками Apple смартфон iPhone SE 2022 радикально подешевшав в Україні – ми вирішили розібратися, чим він гарний, які у нього мінуси і де його можна урвати з максимальною вигодою.

Почнемо із плюсів. По-перше, він зручно сидить у руці завдяки комфортним габаритам. По-друге, у нього чіткий Retina IPS-дисплей з яскравістю 625 ніт та підтримкою технології True Tone – ідеальний варіант для перегортання соцмереж, перегляду відео та геймінгу. По-третє , немає проблем із продуктивністю – смарт працює на топовому чіпі A15 Bionic. Ну і нарешті , він отримуватиме оновлення як мінімум ще 4 роки.

Ціни:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Apple iPhone SE 64GB – 16 000 грн.
  • Apple iPhone SE 128GB – 18 000 грн.
  • Apple iPhone SE 256GB – 23 000 грн.

Що з недоліків? Смартфон отримав застарілий дизайн 2017 з жирними рамками, фізичною кнопкою і 4,7-дюймовим дисплеєм – таке сподобається далеко не кожному користувачеві. Крім того, засмучує і автономність – в девайс встановлений маленький акумулятор всього на 2018 мАг. До того ж, у нього не найвидатніші фотоможливості: фронтальна камера 7-мегапіксельна, а основний єдиний модуль — 12-мегапіксельний, але з оптичною стабілізацією зображення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.