П’ять найкращих бюджетних смартфонів за червень 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви хочете заощадити гроші на покупці нового смартфона, зверніть увагу на найкращі бюджетні смартфони з цієї статті, вони змусять вас замислитись, навіщо витрачати великі кошти на нові флагмани, коли існують такі чудові альтернативи.

Тут зібрані відносно недорогі, але відмінні за якістю смартфони, що володіють усіма необхідними функціями, які потрібні більшості користувачів, незалежно від того, чи ви є шанувальником iPhone або віддає перевагу Android пристроїв.

Ці смартфони оснащені цілком якісними камерами, великими дисплеями, які зручні для перегляду відео та ігор, а також мають достатній час автономної роботи, щоб комфортно користуватися ними більшу частину дня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, при своїй вартості бюджетні пристрої мають деякі компроміси в частині технічних характеристик, так як ви не завжди знайдете серед них найпродуктивніші процесори, дисплеї з високою частотою оновлення або камери з потужним зумом.

Але загалом ви будете приємно здивовані тим, що можуть запропонувати найкращі бюджетні смартфони зараз.

1. Samsung Galaxy A53 5G

Якщо вам потрібен найкращий смартфон середнього класу у 2022 році, зверніть увагу на Samsung Galaxy A53.

Це чудовий смартфон за свої гроші з широким функціоналом, якого цілком достатньо для комфортного вирішення всіх повсякденних завдань. До того ж у Galaxy A53 дуже приємний 6,5-дюймовий AMOLED – дисплей із частотою оновлення 120 Гц.

Звичайно, його система камер поступається за можливостями камер смартфона Pixel 5a . Тим не менш, ця система чудово справляється з отриманням яскравих та соковитих знімків, що є характерною особливістю смартфонів компанії Samsung.

2. iPhone SE 2022

iPhone SE 2022 виводить бюджетні смартфони на новий рівень продуктивності завдяки потужному процесору Apple A15 Bionic.

Це той же процесор, який використовується в iPhone 13 і він перевершує всі Android смартфони, незалежно від того, чи ви граєте в ігри або редагуєте відео на ходу.

Цей процесор також дає новому iPhone SE 2022 ряд можливостей при фотографуванні, яких не вистачало попередньої моделі, включаючи такі функції, як Smart HDR 4 , Deep Fusion для отримання покращеної деталізації знімків та їх фотографічних стилів.

Насправді, за певних умов iPhone SE робить знімки кращими, ніж Google Pixel 5a . На жаль, Apple не додала до свого смартфона нічний режим для фотографування при недостатньому освітленні.

Новий iPhone SE має той самий дизайн, що й раніше – невеликий 4,7-дюймовий дисплей з великими рамками по колу, але деякі користувачі будуть раді використати класичну кнопку Touch ID для швидкого розблокування пристрою.

Незважаючи на деякі компроміси, iPhone SE 2022 – один із найкращих щодо смартфонів для людей, яким подобаються компактні пристрої.

3. Google Pixel 5a

Тільки уявіть скільки можливостей містить у собі Google Pixel 5a , адже коштує він удвічі менше, ніж типовий флагманський смартфон, але робить якісніші фотографії, ніж дорожчі пристрої.

Pixel 5a також оснащений пристойним дисплеєм і має захист від попадання води та пилу за стандартом IP67 , що важливо при забезпеченні безпеки вашого пристрою, доки ви ним володієте.

Придивитися до цього смартфону варто тим, кому потрібен недорогий смартфон компактного розміру з якісною системою камер та непоганими технічними характеристиками.

Крім того, Google анонсувала випуск нового смартфона Pixel 6a , тому ціна Pixel 5a буде помітно знижена і цей факт вигідно відрізняє цей пристрій на тлі численних брендів, що конкурують.

4. OnePlus Nord N20 5G

Якщо вам хочеться придбати більш дешевий смартфон, при цьому зберігши більшість флагманських функцій, обов’язково зверніть увагу на OnePlus Nord N20 .

У нього гарний AMOLED -дисплей, навіть незважаючи на те, що він працює із частотою оновлення 60 Гц. Також смартфон має сканер відбитків пальців вбудований в дисплей, чого немає в багатьох інших смартфонах даної цінової категорії.

Звичайно, його камери поступаються за якістю камер Pixel 5a , проте ви отримуєте підтримку швидкої зарядки на 33 Вт, яка за швидкістю заряду перевершує навіть деякі з кращих флагманів, таких як Galaxy S22 Ultra та iPhone 13 Pro Max.

5. Samsung Galaxy A32 5G

Останнім часом все частіше стали зустрічатися бюджетні моделі смартфонів з підтримкою мереж нового покоління 5G , найкращим з них є Samsung Galaxy A32 5G.

За своєю ціною цей смартфон є одним з кращих варіантів у цьому списку, якщо ви готові миритися з посереднім дисплеєм. Однак, якщо ваш бюджет дуже обмежений і ви хочете придбати смартфон із пристойними камерами, вам слід розглянути Galaxy A32 5G.

Завдяки великому 6,5-дюймовому екрану Galaxy A32 не можна назвати маленьким смартфоном. Але він оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг, якого вистачає на дуже довгий час – майже 12 годин автономної роботи при тестуванні із включеною адаптивною частотою оновлення екрана.

Також, ви можете розраховувати на досить тривалий час технічної підтримки пристрою – Samsung обіцяє, що Galaxy A32 отримуватиме оновлення операційної системи Android протягом трьох років і виправлень безпеки протягом чотирьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.