Смартфони

Який недорогий смартфон купити та не пошкодувати

Share

Вибір смартфонів величезний, але не всі є найвигіднішими за співвідношенням ціна-якість. У будь-якому випадку, якщо зберетеся доглянути собі недорогий смартфон з AMOLED-екраном , обов’язково зверніть увагу на Infinix Note 12, який тільки-но з’явився у продажу. Розповідаємо, що це за смартфон та в чому його перевага перед іншими пристроями подібного типу.

Який процесор у смартфоні краще

Часи, коли доступні смартфони показували скромну продуктивність і мали слабкі процесори давно позаду. Не вірите? Infinix Note 12 отримав перевірений часом MediaTek Helio G96 з високою продуктивністю: такий встановлюють у смартфони максимально наближені до флагманів. Тому без частки скромності смартфон показує високі результати у бенчмарках : у AnTuTu Infinix Note 12 спокійно набирає 300 000 балів, тому смартфон потягне PUBG Mobile без проблем, стабільно видаючи 60 fps.

Висока продуктивність залежить не тільки від чіпа, але й від системи охолодження смартфона , благо у Infinix Note 12 із цим немає проблем: у нього вбудована 10-шарова графенова система для відведення тепла без активного охолодження. Отже, під час ігор смартфон точно не перетвориться на гарячий пиріжок і не почне тротлити раніше. Крім того, зможете без проблем тримати програми у фоновому режимі : у цьому вам допоможе 8 Гб оперативної пам’яті, яка може використовувати файл підкачування з постійної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Недорогий смартфон з AMOLED-екраном

Ще одна перевага MediaTek Helio G96 – можливість роботи як з IPS-матрицями, так і з OLED. Розробники не стали економити і встановили в смартфон AMOLED-дисплей на 6.7 дюйми і роздільною здатністю Full HD+ – такий тип екрану потрібен для роботи ігрового режиму XArene, що дозволяє вибирати відповідну яскравість і насиченість кольору в залежності від обстановки.

Незважаючи на свою ціну, Infinix 12 Note має корисні фішки з дорогих смартфонів: наприклад, подвійні динаміки з об’ємним звучанням, вібромотор з комфортним відгуком, дисплей з тонкими рамками , а також досить компактну товщину корпусу – всього 7.8 мм. Завдяки цьому на смартфон без проблем можна надіти чохол, але він не стане громіздким.

Недорогий смартфон з гарною камерою 2022

Як це прийнято в індустрії, недорогий смартфон у 2022 році повинен не тільки охайно виглядати зовні, мати гарний процесор, а й мати хорошу камеру. Фронтальна камера в Infinix Note 12 зроблена класичною «крапелькою» у верхній частині екрана — мабуть, такий дизайн подобається взагалі всім і є найбільш оптимальним. Роздільна здатність складає 16 мегапікселів, що більш ніж достатньо для селфі або відеодзвінків. За бажання можна використовувати різні режими зйомки.

Основна камера Infinix 12 Note виконана у вигляді потрійного модуля:

  • 50 Мп – основна камера;
  • 2 Мп – додаткова з матрицею глибини;
  • 0.08 Мп – AI-камера для визначення типу сцени та налаштування умов освітлення.

Завдяки такій конфігурації смартфон робить якісні фото в нічному режимі, тому вам не доведеться їх додатково освітлювати у фоторедакторі або накладати фільтри у соцмережах.

Який недорогий смартфон купити в 2022

Начинка смартфона важлива, особливо коли в ній є певні додаткові фішки, приховані від очей. Саме вони можуть порадувати найбільше.

  • Батарея на 5000 мА*год.
  • Швидке заряджання 33 Вт.
  • Підтримка MicroSD та роз’єм 3,5 мм для навушників.

Зверніть увагу, що в смартфоні встановлена ​​особлива оболонка XOS 10.6. Фірмовий лаунчер Infinix має гарні іконки і має велику кількість промальованих віджетів, від яких не віє «китайщиною». Крім того, він зручний тим, що має купу корисних функцій та режимів для зручного та безпечного використання смартфона. Наприклад, Xhide – спеціальна папка для ваших даних, які можна сховати від зайвих очей. Інтерфейс оболонки XOS 10.6 не перевантажений, вона працює швидко і практично без помилок – обов’язково спробуйте її, якщо вам набрид “чистий” Android.

Чи варто купувати смартфон Infinix – вирішувати вам, але особисто я не бачу у ньому недоліків. Хороші характеристики, потужна батарея , тонкий корпус і все це зі зручною XOS, від якої не втомлюються очі. Перевага смартфона Infinix перед конкурентами ще і в його ціні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Infinix
  • Останні записи

    Що нового з’явиться в MacBook Air M4 і коли він вийде

    У березні Apple випустила наступне покоління одних із найпопулярніших ноутбуків компанії MacBook Air. У новій…

    07.05.2024

    В Opera для Android з’явився переказ вмісту сторінок з допомогою штучного інтелекту

    Браузер Opera для пристроїв на операційній системі Android отримав нову ШІ-функцію. Розумний помічник Aria зможе…

    07.05.2024

    Google змінила налаштування двофакторної автентифікації

    Google спростила процес налаштування двофакторної автентифікації безпеки користувачів. Про це розробники розповіли у своєму блозі.…

    07.05.2024

    Смартфони Apple і Samsung стали найбільш продаваними у світі

    За даними Counterpoint Research, Apple і Samsung продовжують домінувати на світовому ринку смартфонів, займаючи всі…

    07.05.2024

    У смартфонах Xiaomi виявлено критичні вразливості – що відомо

    У смартфонах Xiaomi виявлено понад 20 критичних уразливостей, які не виправляються роками. Дірявими виявилися обидві…

    07.05.2024

    Інсайдери розкривають подробиці про майбутні складні смартфони Xiaomi – Mix Fold 4 і Mix Flip

    Xiaomi, здається, має намір зміцнити свої позиції на ринку складаних смартфонів. За інформацією інсайдерів, китайський…

    07.05.2024