Який недорогий смартфон купити та не пошкодувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вибір смартфонів величезний, але не всі є найвигіднішими за співвідношенням ціна-якість. У будь-якому випадку, якщо зберетеся доглянути собі недорогий смартфон з AMOLED-екраном , обов’язково зверніть увагу на Infinix Note 12, який тільки-но з’явився у продажу. Розповідаємо, що це за смартфон та в чому його перевага перед іншими пристроями подібного типу.

Який процесор у смартфоні краще

Часи, коли доступні смартфони показували скромну продуктивність і мали слабкі процесори давно позаду. Не вірите? Infinix Note 12 отримав перевірений часом MediaTek Helio G96 з високою продуктивністю: такий встановлюють у смартфони максимально наближені до флагманів. Тому без частки скромності смартфон показує високі результати у бенчмарках : у AnTuTu Infinix Note 12 спокійно набирає 300 000 балів, тому смартфон потягне PUBG Mobile без проблем, стабільно видаючи 60 fps.

Висока продуктивність залежить не тільки від чіпа, але й від системи охолодження смартфона , благо у Infinix Note 12 із цим немає проблем: у нього вбудована 10-шарова графенова система для відведення тепла без активного охолодження. Отже, під час ігор смартфон точно не перетвориться на гарячий пиріжок і не почне тротлити раніше. Крім того, зможете без проблем тримати програми у фоновому режимі : у цьому вам допоможе 8 Гб оперативної пам’яті, яка може використовувати файл підкачування з постійної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Недорогий смартфон з AMOLED-екраном

Ще одна перевага MediaTek Helio G96 – можливість роботи як з IPS-матрицями, так і з OLED. Розробники не стали економити і встановили в смартфон AMOLED-дисплей на 6.7 дюйми і роздільною здатністю Full HD+ – такий тип екрану потрібен для роботи ігрового режиму XArene, що дозволяє вибирати відповідну яскравість і насиченість кольору в залежності від обстановки.

Незважаючи на свою ціну, Infinix 12 Note має корисні фішки з дорогих смартфонів: наприклад, подвійні динаміки з об’ємним звучанням, вібромотор з комфортним відгуком, дисплей з тонкими рамками , а також досить компактну товщину корпусу – всього 7.8 мм. Завдяки цьому на смартфон без проблем можна надіти чохол, але він не стане громіздким.

Недорогий смартфон з гарною камерою 2022

Як це прийнято в індустрії, недорогий смартфон у 2022 році повинен не тільки охайно виглядати зовні, мати гарний процесор, а й мати хорошу камеру. Фронтальна камера в Infinix Note 12 зроблена класичною «крапелькою» у верхній частині екрана — мабуть, такий дизайн подобається взагалі всім і є найбільш оптимальним. Роздільна здатність складає 16 мегапікселів, що більш ніж достатньо для селфі або відеодзвінків. За бажання можна використовувати різні режими зйомки.

Основна камера Infinix 12 Note виконана у вигляді потрійного модуля:

  • 50 Мп – основна камера;
  • 2 Мп – додаткова з матрицею глибини;
  • 0.08 Мп – AI-камера для визначення типу сцени та налаштування умов освітлення.

Завдяки такій конфігурації смартфон робить якісні фото в нічному режимі, тому вам не доведеться їх додатково освітлювати у фоторедакторі або накладати фільтри у соцмережах.

Який недорогий смартфон купити в 2022

Начинка смартфона важлива, особливо коли в ній є певні додаткові фішки, приховані від очей. Саме вони можуть порадувати найбільше.

  • Батарея на 5000 мА*год.
  • Швидке заряджання 33 Вт.
  • Підтримка MicroSD та роз’єм 3,5 мм для навушників.

Зверніть увагу, що в смартфоні встановлена ​​особлива оболонка XOS 10.6. Фірмовий лаунчер Infinix має гарні іконки і має велику кількість промальованих віджетів, від яких не віє «китайщиною». Крім того, він зручний тим, що має купу корисних функцій та режимів для зручного та безпечного використання смартфона. Наприклад, Xhide – спеціальна папка для ваших даних, які можна сховати від зайвих очей. Інтерфейс оболонки XOS 10.6 не перевантажений, вона працює швидко і практично без помилок – обов’язково спробуйте її, якщо вам набрид “чистий” Android.

Чи варто купувати смартфон Infinix – вирішувати вам, але особисто я не бачу у ньому недоліків. Хороші характеристики, потужна батарея , тонкий корпус і все це зі зручною XOS, від якої не втомлюються очі. Перевага смартфона Infinix перед конкурентами ще і в його ціні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.