Найкращі смартфони до 10 тисяч гривень на AliExpress

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт перерахував найкращі на сьогодні недорогі китайські смартфони, які ви можете замовити на AliExpress.

У добірку потрапили п’ять моделей смартфонів. Це справді ті апарати, які прослужать вам довго.

  1. Xiaomi Redmi Note 10S . Це одна з найвигідніших покупок. Причому ця модель навіть краще, ніж Note 11, і майже те ж саме, що новий Note 11S. Насамперед, ви отримаєте гарну комплектацію: разом зі смартфоном йде зарядка, чохол, захисна плівка. Є тут підтримка NFC, 6 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ постійної. Оснащений апарат процесором Helio G95, AMOLED-екраном, гарним акумулятором та камерами.
  1. Xiaomi Redmi Note 11 . Він трохи простіше попередньої моделі. Об’єм пам’яті складає тут 4/64 ГБ, AMOLED-екран – з частотою оновлення 90 Гц. Однак процесор встановлений Snapdragon 680: він слабший, ніж Helio G95 у Note 10S. Іншими словами, для ігор цей апарат точно не підійде.
  1. Realme C35 . Він відрізняється гарним дизайном, наявністю NFC та камери в 50 МП, IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD. Екран цього пристрою краще, ніж у Xiaomi. Є можливість придбати з об’ємом пам’яті 4/64 ГБ та 4/128 ГБ.
  1. Xiaomi Redmi Note 10С . У нього досить посередні камери, але в той же час процесор Snapdragon 680, великий дисплей 6,7 дюйма,
  1. Realme Narzo 50A . Тут встановлений відмінний акумулятор 6000 мА * год. У комплекті також йде чохол. Працює пристрій на процесорі Helio G85 та має основну камеру в 50 МП. Цей смартфон підійде тим, для кого важливою є хороша автономність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.