Categories: Смартфони

Xiaomi Redmi Note 5 Pro отримав нову прошивку MIUI 9 з підтримкою Face Unlock

Share

Трохи більше тижня тому світу показали недорогий бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Note 5 Pro, головною особливістю якого стала подвійна основна камера, багато в чому схожа на таку в моделі Mi A1. Щоб телефон виглядав дуже привабливо в очах покупців, виробник встановив в нього безрамковий IPS-екран, а також безліч інших компонентів, серед яких виявився сканер відбитків пальців і 20 Мп фронтальна камера, яка забезпечує дуже хороший рівень деталізації.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 5 Pro був представлений публіці в ході презентації в Індії. В рамках цього заходу китайська корпорація оголосила про те, що прямо «з коробки» на нього буде встановлена прошивка MIUI 9, проте вона виявилася позбавлена однієї з головних «фішок» телефону – функції Face Unlock. Ця технологія являє собою програмний метод сканування особи, багато в чому аналогічний такому в iPhone X. Саме для нього виробник і встановив в новинку 20 Мп фронтальну камеру.

Керівництво Xiaomi пообіцяло, що апдейт з підтримкою Face Unlock отримає смартфон Redmi Note 5 Pro вже в березні, тобто через кілька тижнів зі старту продажів. Вчора китайська корпорація почала приймати перші замовлення на новинку, і перші покупці вже отримали її в свої руки. Вони повідомили, що одразу після першого включення телефон сам запропонував встановити нову прошивку MIUI 9 версії 9.2.4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прошивка MIUI 9.2.4 для Xiaomi Redmi Note 5 Pro принесла разом з собою не тільки підтримку функції Face Unlock, але ще і оптимізацію системи для підвищення швидкості роботи всього смартфона. Завдяки новій технології сканування особи, власники китайського мобільного пристрою можуть розблокувати смартфон, а також захищати з її допомогою будь-які програми, використовуючи для цього фірмове ПЗ від виробника.

Раніше стало відомо про те, що смартфон Redmi Note 5 Pro, як і звичайна класична модель, підтримує технологію швидкої зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024

    Apple відзвітувала за 2 квартал 2024 року, а Тім Кук розповів про роботу над ШІ

    Сьогодні вночі компанія Apple оголосила фінансові результати за другий фінансовий квартал 2024 року, який відповідає першому цьогорічному…

    03.05.2024

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024

    У якому приміщенні не можна заряджати смартфон

    До початку літа залишилося не так багато часу. Варто звернути увагу на деякі важливі правила…

    03.05.2024

    Названі головні недоліки сучасних смартфонів, які багато хто вважає за переваги

    Сьогодні в смартфонах з'являються нові і нові функції. Але іноді вони можуть нашкодити. Екрани з…

    03.05.2024