Смартфони

Новий витік інформації про камери, чіпсет і акумулятор Sony Xperia 1 VI

Share

Очікується, що компанія Sony представить флагманський смартфон Xperia 1 VI на своєму заході 17 травня. За останні кілька тижнів ми вже чули дещо про нього, але сьогодні з’явилися нові чутки, які принесли нам більше подробиць, в тому числі витік рендерів, які ви можете побачити нижче.

Тож давайте зануримося. Не дивно, що Xperia 1 VI буде працювати на базі SoC Snapdragon 8 Gen 3 від Qualcomm. Він буде оснащений 16-міліметровою надширококутною камерою, 24-міліметровою основною камерою (48-міліметровою з 2-кратним оптичним зумом) та 85-170-міліметровою телефотокамерою.

Зум-об’єктив камери значно ширший, ніж у Xperia 1 V, який мав максимальну фокусну відстань 125 мм, але інші характеристики здаються ідентичними. Основна камера Xperia 1 VI буде підтримувати макрозйомку, і Sony стверджує, що якість зображення має конкурувати з якістю її “повнорозмірних” камер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Велика революція відбудеться в програмному забезпеченні, і після багатьох років існування декількох додатків для камери, цього разу буде лише один новий додаток для камери, натхненний, очевидно, камерами серії Alpha від Sony. Xperia 1 VI також матиме “технологію оцінки людської пози”, запозичену з серії Alpha, що дозволяє точно фокусуватися на об’єктах, навіть якщо вони відвернулися або мають затуманені обличчя. Також з’явиться новий додаток Video Creator, який спростить створення відео.

Xperia 1 VI збереже 3,5-мм роз’єм для навушників, а його динаміки, вочевидь, забезпечать покращені баси та чистоту звуку. Телефон має матове текстуроване скло на задній панелі і буде доступний у чорному та “платиново-сріблястому” кольорах, як показано нижче.

Співвідношення сторін дисплея, про яке часто говорять, буде 19,5:9, а OLED-панель, за чутками, буде в 1,5 рази яскравішою, ніж у Xperia 1 V. Панель, звісно ж, матиме змінну частоту оновлення – від 1 Гц до 120 Гц. Частота дискретизації дотику – 240 Гц.

Ємність акумулятора становить 5 000 мАг, а вбудована технологія поліпшення стану батареї, схоже, збільшує термін її служби до чотирьох років. Телефон підтримуватиме бездротову зарядку та зворотну бездротову зарядку.

У “вибраних регіонах”, якщо ви придбаєте Xperia 1 VI, ви отримаєте рік безкоштовного потокового перегляду фільмів Sony Pictures, а також до п’яти назв фільмів, ремастированих з відео IMAX та звуком DTS, які будуть оптимізовані для телефону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Sony Xperia
  • Останні записи

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає новий дизайн та непристойно високу ціну

    Портал The Information поділився інсайдом щодо виходу абсолютно нової моделі iPhone зі значно більш тонким…

    17.05.2024

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024

    Розумна вібрація – нова функція у Android 15

    В операційній системі Android 15 з'явилося розумне налаштування "Адаптивна вібрація". Як пише Android Authority, її…

    17.05.2024