Xiaomi Redmi Note 5 Pro отримав нову прошивку MIUI 9 з підтримкою Face Unlock

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Трохи більше тижня тому світу показали недорогий бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Note 5 Pro, головною особливістю якого стала подвійна основна камера, багато в чому схожа на таку в моделі Mi A1. Щоб телефон виглядав дуже привабливо в очах покупців, виробник встановив в нього безрамковий IPS-екран, а також безліч інших компонентів, серед яких виявився сканер відбитків пальців і 20 Мп фронтальна камера, яка забезпечує дуже хороший рівень деталізації.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 5 Pro був представлений публіці в ході презентації в Індії. В рамках цього заходу китайська корпорація оголосила про те, що прямо «з коробки» на нього буде встановлена прошивка MIUI 9, проте вона виявилася позбавлена однієї з головних «фішок» телефону – функції Face Unlock. Ця технологія являє собою програмний метод сканування особи, багато в чому аналогічний такому в iPhone X. Саме для нього виробник і встановив в новинку 20 Мп фронтальну камеру.

Керівництво Xiaomi пообіцяло, що апдейт з підтримкою Face Unlock отримає смартфон Redmi Note 5 Pro вже в березні, тобто через кілька тижнів зі старту продажів. Вчора китайська корпорація почала приймати перші замовлення на новинку, і перші покупці вже отримали її в свої руки. Вони повідомили, що одразу після першого включення телефон сам запропонував встановити нову прошивку MIUI 9 версії 9.2.4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прошивка MIUI 9.2.4 для Xiaomi Redmi Note 5 Pro принесла разом з собою не тільки підтримку функції Face Unlock, але ще і оптимізацію системи для підвищення швидкості роботи всього смартфона. Завдяки новій технології сканування особи, власники китайського мобільного пристрою можуть розблокувати смартфон, а також захищати з її допомогою будь-які програми, використовуючи для цього фірмове ПЗ від виробника.

Раніше стало відомо про те, що смартфон Redmi Note 5 Pro, як і звичайна класична модель, підтримує технологію швидкої зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.