Смартфони

OnePlus злила в мережу перші тизери Nord 2T

Share

Компанія OnePlus почала привертати увагу аудиторії до майбутньої моделі під назвою Nord 2T. На даний момент розкрито дві характеристики новинки.

Вчора виробник підтвердив підтримку 80-ватної зарядки SuperVOOC, яка здатна забезпечити цілий день роботи лише за 15 хвилин заряджання. Місткість батареї не була розкрита, але, судячи з злитих витоків, вона становитиме 4500 мАг.

Сьогодні ж OnePlus підтвердила, що “серцем” пристрою стане процесор MediaTek Dimensity 1300, і, цілком можливо, Nord 2T стане першим телефоном, що одержав свіжу SoC. Сам чіпсет – це оновлена ​​версія 6-нм Dimensity 1200. Процесор має чотири ядра Cortex-A78 (одне на 3,0 ГГц і три на 2,6 ГГц), чотири ядра A55 (2,0 ГГц) та графічний прискорювач Mali-G77 MC9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завтра представники бренду розкриють параметри камер пристрою. Згідно з відомими чутками, це буде основний 50-Мп сенсор IMX766 з оптичною стабілізацією, 8-Мп ультрашироким об’єктивом і 2-Мп допоміжним сенсором, а також фронтальна камера з роздільною здатністю 32 Мп. І безпосередньо перед презентацією компанія розповість подробиці про дисплей пристрою. За неперевіреною інформацією, діагональ екрану складе 6,43 дюйми з роздільною здатністю 2160х1080 пікселів та максимальною частотою оновлення 90 Гц.

Презентація відбудеться 19 травня. В рамках заходу буде анонсовано три пристрої: OnePlus Nord 2T, бюджетний OnePlus CE 2 Lite 5G, а також бездротові TWS-навушники Nord Buds.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: OnePlus
  • Останні записи

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024

    JBL представила колонки у ретродизайні

    Компанія JBL представила в Індії лінійку нових портативних стовпчиків, дизайн яких виконали в ретростилі. Моделі…

    03.05.2024

    У WhatsApp з’явиться новий спосіб реакцій на фото та відео

    У месенджері WhatsApp з'явиться нова кнопка швидкого реагування. Як повідомляє портал WABetaInfo, вона змінить спосіб…

    03.05.2024