OnePlus злила в мережу перші тизери Nord 2T

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus почала привертати увагу аудиторії до майбутньої моделі під назвою Nord 2T. На даний момент розкрито дві характеристики новинки.

Вчора виробник підтвердив підтримку 80-ватної зарядки SuperVOOC, яка здатна забезпечити цілий день роботи лише за 15 хвилин заряджання. Місткість батареї не була розкрита, але, судячи з злитих витоків, вона становитиме 4500 мАг.

Сьогодні ж OnePlus підтвердила, що “серцем” пристрою стане процесор MediaTek Dimensity 1300, і, цілком можливо, Nord 2T стане першим телефоном, що одержав свіжу SoC. Сам чіпсет – це оновлена ​​версія 6-нм Dimensity 1200. Процесор має чотири ядра Cortex-A78 (одне на 3,0 ГГц і три на 2,6 ГГц), чотири ядра A55 (2,0 ГГц) та графічний прискорювач Mali-G77 MC9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завтра представники бренду розкриють параметри камер пристрою. Згідно з відомими чутками, це буде основний 50-Мп сенсор IMX766 з оптичною стабілізацією, 8-Мп ультрашироким об’єктивом і 2-Мп допоміжним сенсором, а також фронтальна камера з роздільною здатністю 32 Мп. І безпосередньо перед презентацією компанія розповість подробиці про дисплей пристрою. За неперевіреною інформацією, діагональ екрану складе 6,43 дюйми з роздільною здатністю 2160х1080 пікселів та максимальною частотою оновлення 90 Гц.

Презентація відбудеться 19 травня. В рамках заходу буде анонсовано три пристрої: OnePlus Nord 2T, бюджетний OnePlus CE 2 Lite 5G, а також бездротові TWS-навушники Nord Buds.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.