OnePlus злила в мережу перші тизери Nord 2T

Компанія OnePlus почала привертати увагу аудиторії до майбутньої моделі під назвою Nord 2T. На даний момент розкрито дві характеристики новинки.

Вчора виробник підтвердив підтримку 80-ватної зарядки SuperVOOC, яка здатна забезпечити цілий день роботи лише за 15 хвилин заряджання. Місткість батареї не була розкрита, але, судячи з злитих витоків, вона становитиме 4500 мАг.

Сьогодні ж OnePlus підтвердила, що “серцем” пристрою стане процесор MediaTek Dimensity 1300, і, цілком можливо, Nord 2T стане першим телефоном, що одержав свіжу SoC. Сам чіпсет – це оновлена ​​версія 6-нм Dimensity 1200. Процесор має чотири ядра Cortex-A78 (одне на 3,0 ГГц і три на 2,6 ГГц), чотири ядра A55 (2,0 ГГц) та графічний прискорювач Mali-G77 MC9.

Завтра представники бренду розкриють параметри камер пристрою. Згідно з відомими чутками, це буде основний 50-Мп сенсор IMX766 з оптичною стабілізацією, 8-Мп ультрашироким об’єктивом і 2-Мп допоміжним сенсором, а також фронтальна камера з роздільною здатністю 32 Мп. І безпосередньо перед презентацією компанія розповість подробиці про дисплей пристрою. За неперевіреною інформацією, діагональ екрану складе 6,43 дюйми з роздільною здатністю 2160х1080 пікселів та максимальною частотою оновлення 90 Гц.

Презентація відбудеться 19 травня. В рамках заходу буде анонсовано три пристрої: OnePlus Nord 2T, бюджетний OnePlus CE 2 Lite 5G, а також бездротові TWS-навушники Nord Buds.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я