Названо сім найкращих Android смартфонів, які варто купити

Однією з найголовніших переваг Android смартфонів – це можливість вибору. Смартфони під керуванням операційної системи Android охоплюють широкий спектр цінового діапазону та пропонують величезний модельний ряд пристроїв від провідних брендів мобільної техніки.

Багато цих смартфонів мають сучасний функціонал: підтримку мереж 5G , Super AMOLED дисплеї з частотою оновлення 120 Гц, батареї високої ємності та системи камер, що складаються з декількох об’єктивів.

Ті, у кого більш високий бюджет для придбання смартфона, можуть отримати доступ до футуристичних передових технологій, які використовуються у складних смартфонах, таких як Galaxy Z Flip 3 та Z Fold 3 .

Але в той же час такий великий асортимент пристроїв може перетворити вибір нового смартфона на складний і заплутаний процес. Для полегшення процесу вибору, у цій статті зібрані найкращі Android смартфони, доступні для покупки в даний час.

1. Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra – один з найдорожчих Android смартфонів, але на те є вагомі причини. У нього величезний 6,8-дюймовий дисплей, фірмовий стиль S Pen , який можна прибрати всередину смартфона, і камера з чотирма об’єктивами з неперевершеними можливостями масштабування.

Samsung також покращила технологію, завдяки якій нові смартфони Galaxy чудово знімають фотографії при слабкому освітленні, що особливо важливо для смартфона, орієнтованого на фотографію, такого як Ultra .

Чи є мінуси? Це захмарна ціна S22 Ultra та відносно невеликий час автономної роботи. Тим не менш, Galaxy S22 Ultra буде найкращим вибором для тих, кому потрібен найбільший розмір екрану та найкраща система камер серед сучасних смартфонів.

2. Samsung Galaxy S22 Plus

На думку численних користувачів Galaxy S22 Plus грамотно збалансоване співвідношення розміру, продуктивності та якості камер.

6,6-дюймовий дисплей пристрою є ідеальним варіантом для тих, хто віддає перевагу смартфонам більшого розміру, але вважає, що Galaxy S22 Ultra вже занадто громіздкий і дорогий.

Апгрейд камери до 50-мегапіксельної також має величезне значення в порівнянні з торішньою лінійкою Galaxy S21 , особливо коли йдеться про колір та контраст на фотографіях.

Найголовнішим недоліком смартфона є час автономної роботи, навіть незважаючи на те, що в тестах батареї воно перевершує час автономної роботи стандартного Galaxy S22 та Galaxy S22 Ultra .

Також було б непогано бачити в цьому смартфоні нові функції для використання покращеної системи камер. Тим не менш, у Galaxy S22 Plus є все, що потрібне більшості користувачів у новому смартфоні.

3. Google Pixel 6 Pro

Google кілька років не входила зі своїми пристроями у флагманський сегмент, і витратила цей час на створення власного процесора, що спеціалізується на машинному навчанні та штучному інтелекті.

І тепер новий Pixel 6 Pro поєднує в собі всю міць мобільної фотографії, яку важко перевершити. Незважаючи на свою високу вартість, смартфон від Google , як і раніше, поступається конкурентам за ціною, але при цьому має такий високий потенціал.

Це великий смартфон з 6,7-дюймовим і чітким екраном, завдяки роздільній здатності 3120×1440 пікселів. Він підтримує адаптивну частоту оновлення, яка може досягати 120 Гц, коли ви граєте динамічні ігри.

Але при цьому частота оновлення може знижуватися до 10 Гц, коли Pixel 6 Pro не виконує активних дій, заощаджуючи заряд батареї. Акумулятор смартфону ємністю 5003 мАч має вистачити на цілий день змішаного використання.

4. Google Pixel 6

Google Pixel 6 – це той смартфон, який вам знадобиться, якщо ви зацікавлені у великому екрані, флагманській продуктивності, найкращих камерах на ринку та преміальному зовнішньому вигляді, який відрізняє його від більшості конкурентів.

Pixel 6 оснащений 6,4-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1080p і його можна налаштувати автоматичне перемикання частоти оновлення з 60 Гц на 90 Гц залежно від того, що відображається на дисплеї.

Проте сканер відбитків пальців працює у смартфоні менш чуйно, ніж у старшої моделі. Pixel 6 має дві задні камери: основна з ширококутним об’єктивом та додаткова з надширококутним об’єктивом.

5. Samsung Galaxy S22

В наші дні знайти Android смартфон компактного розміру – непросте завдання. Більшість смартфонів вже давно виробляються з екранами розміром не менше 6,4 дюймів, тому у користувачів, які віддають перевагу невеликим смартфонам, мало варіантів.

Galaxy S22 цілком заслуговує на звання невеликого пристрою. Він має ті ж характеристики, що і Galaxy S22 Plus – привабливий дизайн, відмінна система камер з 50-мегапіксельним основним об’єктивом і контрастний екран – але при зручному для кишені розмірі.

Тим не менш, Galaxy S22 має той же недолік, що і його дорожчі побратими: малий час автономної роботи. Хоча з адаптивною частотою оновлення екрану до 120 Гц смартфон легко протягне на одному заряді цілий день.

Тому час автономної роботи S22 може бути достатнім для деяких користувачів, особливо для тих, хто проводить більшу частину дня вдома або в офісі з зарядним пристроєм поблизу.

В іншому Galaxy S22 – хороший варіант для будь-якого шанувальника операційної системи Android , особливо для любителів смартфонів компактного розміру.

6. OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro отримав хорошу оцінку користувачів, завдяки стильному дизайну, високій продуктивності та ціні, яка нижча, ніж у його основних конкурентів.

Але смартфон потребує декількох поліпшень, насамперед камери, яка хороша, але не ідеальна, хоча в цілому цей флагман справляє відмінне враження.

Якщо вам потрібен топовий смартфон з підтримкою мереж нового покоління 5G , який трохи відрізняється від iPhone і Samsung , що вже стали звичайними , то OnePlus 10 Pro хороший варіант для розгляду.

7. Samsung Galaxy Z Fold 3

Складні смартфони насправді досі не стали мейнстримом, залишаючись доступними лише тим, хто готовий витратити великі гроші на останні інновації у світі мобільних технологій.

Samsung Galaxy Z Fold 3 – найкращий складний смартфон, що пропонує першокласну продуктивність, відмінну систему камер та безліч новітніх технологій, які роблять цей Android смартфон більш бажаним для користувачів, ніж попередня модель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 коментар

  1. Google Pixel??? Говно, а не телефон. И дело не только в его технической части, цене, а и в том что 6 пиксель имеет куча физических проблем и браков

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я