Categories: Смартфони

Експерти назвали кращі недорогі «безрамкові» смартфони

Share

Хороших недорогих смартфонів мало. Хороших моделей з екраном 18: 9 – ще менше, і всі вони в нашій статті.

Xiaomi Redmi Plus – недорогий, потужний і витривалий

Чим хороший серед «повноекранних» моделей кращий за співвідношенням ціни і якості
Головні особливості
  • великий якісний екран
  • довго працює від акумулятора
  • хороша швидкість роботи
  • непогані камери
Який в порівнянні з «звичайними» смартфонами немає NFC (Android Pay), але все інше не гірше (або краще), ніж у смартфонів за ці ж гроші.
всі подробиці Характеристики Xaiomi Redmi 5 Plus

Можна любити чи ненавидіти Xiaomi, але з Redmi 5 Plus вони перевернули ситуацію, коли за повноекранний смартфон доводилося переплачувати: у « 5 Plus» є все, за що ми любимо бюджетні китайські телефони, плюс «витягнутий дисплей за ціною звичайного».

Xiaomi Redmi 5 Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть камера (хворе місце всіх Redmi) тут непогана, а з гарною автономністю і швидкодією дешевий Xiaomi виглядає круто не тільки на тлі смартфонів класу «18:9», а й будь-яких дешевих смартфонів взагалі. Між середньорозмірним смартфоном з величезним екраном і маленьким смартфоном із середнім по габаритам екраном Xiaomi вибрали перший варіант: любителі «компактів» обурюються. А всі інші радіють, тому як інших одночасно якісних, швидких і витривалих «безрамокових» смартфонів за 5,599 тисяч гривень немає і найближчим часом не буде.

LG 6 – перший «породистий» смартфон з витягнутим екраном

Чим хороший серед «повноекранних» моделей єдиний недорогий не китайський «безрамковий»
Головні особливості
  • красивий корпус з металевим каркасом
  • ударостійкість (відносна)
  • компактність
  • NFC (Android Pay)
Який в порівнянні з «звичайними» смартфонами виглядає дорого, по швидкості роботи і автономності «хорошист», але немає сканера відбитків пальців
всі подробиці Огляд LG Q6


LG Q6

Смартфони з широкоформатним екраном 18: 9 в новітній історії спочатку з’явилися не в «Samsung», і не в iPhone, як вважають в народі. Першими «безрамковими» нової формації нам подарували LG особі в флагмана G6, а потім вони ж першими використовували витягнутий дисплей в недорогій моделі Q6. Доступна «китайщина» з новими пропорціями з’явилася пізніше, а старожили (Samsung, Sony, ASUS, Motorola) не навчилися робити дешеві «повноекранні» смартфони і до цього дня. Минуло півроку, а престижних альтернатив недорогому LG так і немає.

Але Q6 хороший не тільки за рахунок «безриб’я» – це маленький (на відміну від більшості конкурентів-«лопата») невибагливий смартфон для листування та перегляду відео без істотних недоліків. Для молодих і гарячих покупців Q6 буде недостатньо «гоночним» смартфоном, але це непоганий корейський «безрамковий» телефон по китайській ціні, а любителям старих авторитетних виробників більшого й не треба.

Oppo 5 – найкращий «безрамковий» смартфон для Селфі

Чим хороший серед «повноекранних» моделей дуже крута фронтальна камера, багато пам’яті
Головні особливості
  • великий яскравий екран
  • роздільні слоти для двох SIM-карт і флешки microSD
  • класна селфі-камера
Який в порівнянні з «звичайними» смартфонами поточна ціна розумна, хіба що NFC (для Android Pay) не вистачає для повного щастя
всі подробиці Огляд Oppo F5

Голлівудські режисери встановили, що кращий шлях становлення героя – постійні удари кулаком по фізіономії з боку ворогів. Зі смартфонами ситуація відрізняється слабо. Наприклад, Oppo – птах гордий, поки не обпечеться нульовими продажами смартфонів за завищеною ціною, самооцінка не помре. Коли компанія так і не змогла мотивувати українців платити за «невідому китайщину» великі гроші, багатостраждальний Oppo F5 подешевшав до осудної величини і тепер гідний покупки.


Oppo F5

З оглядом офіційну ціну 8,500 гривень новий F5 – гідний варіант. Тому що екран класний, швидкодії вистачає для всього, крім «важких» ігор, фронтальна камера чудова (краще тільки у флагманів), тилова – нормальна, з автономністю все теж в порядку. Під такі запити наших співвітчизників розхапують Huawei nova 2i, але Oppo не менш надійний, а фотографує краще, та до того ж довше працює від акумулятора.

Meizu – дешевий безрамковий «iPhone на Android »

Чим хороший серед «повноекранних» моделей поза конкуренцією за красою, ціною і потужності
Головні особливості
  • новий швидкий процесор Samsung
  • суцільнометалевий корпус
  • швидка зарядка
  • оболонка в стилі Apple iOS
Який в порівнянні з «звичайними» смартфонами класно виглядає, швидко працює, швидко заряджається, швидко розряджається, чіткість екрану середня, в іншому – середньостатистичний «бюджетник»
всі подробиці Характеристики Meizu M6s


Meizu M6s

Майже всі смартфони в цій статті – не радикально нової розробки, а «повноекранні» різновиди давно знайомих усім телефонів. Але M6s інший – це прорив. Прорив для Meizu, які з середини 2016 року не покращували бюджетні моделі. І прорив для всіх бюджетних смартфонів – в дизайні (де ви за ці гроші бачили сканер відбитків в бічній грані і задню кришку без пластикових вставок?), Процесор (єдиний по-справжньому потужний чіп в «бюджетників» з часів Snapdragon 650) і фішки ( швидка зарядка, яку Xiaomi не вбудовує навіть в більш дорогі моделі).

Головний недолік бюджетного Meizu – його погана автономність. Потужний процесор з великим апетитом розряджає невеликий акумулятор, при цьому в іграх через економію на графіку все одно не блищить. Та й камера плюс екран в M6s – звичайні, а за ці гроші буває і краще.

Та й в цілому чіплятися до смартфону, який коштує менше 6 тисяч гривень, – не потрібно. Тільки ось інших настільки ж потужних, безпроблемних і красивих «безрамквоих» телефонів за ці гроші не знайти, і вже з цієї причини M6s варто купувати всім, хто не відносить себе до ігроманів.

Honor Lite – «золота середина» повноекранних смартфонів

Чим хороший серед «повноекранних» моделей скляний «модник» з хорошими характеристиками і помірною ціною
Головні особливості
  • середньорозмірний (5,65 “) екран
  • здвоєна селфі-камера
  • є NFC
  • нова версія Android
Який в порівнянні з «звичайними» смартфонами смартфон на стику бюджетного і середнього класів, тепер безрамковий
всі подробиці Огляд Honor 9 Lite


Honor 9 Lite

У будь-якій електроніці зручно рекламувати і продавати тільки крайності, а усереднений по всіх параметрах смартфон зазвичай просто не помічають. Але Honor 9 Lite – той випадок, коли «хорошист з усіх предметів» кращий «тупих спортсменів» (потужних смартфонів на шкоду всьому іншому) або нездатних в точні науки творчих особистостей (смартфонів з гарною камерою, але малопотужним процесором).

Тому що «9 Lite» непогано фотографує, у нього хороший екран, нормальна одноденна автономність і швидкість роботи, за яку не соромно. Додаємо до цього красивий скляний корпус і помірну ціну – отримуємо потенційний хіт продажів і єдиний безрамковий смартфон в межах 6 тисяч гривень, який підійде всім.

Xiaomi Redmi Note Pro – найкрутіший «безрамковий» бюджетник з усіх існуючих

Чим хороший серед «повноекранних» моделей Максимально потужний недорогий смартфон з якісними камерами
Головні особливості
  • швидкий раритетний процесор (Snapdragon 636)
  • якісна тилова камера з дорогими сенсорами Sony
  • ємний акумулятор
  • дуже багато (6 Гбайт) оперативної пам’яті в старшій версії
Який в порівнянні з «звичайними» смартфонами Рідкісний і поки невиправдано дорогий, але з технічної частини перевершує всіх конкурентів
всі подробиці Характеристики Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Redmi Note 5 Pro – смартфон «з майбутнього» у всіх сенсах. І ще тому, що бюджетні смартфони інших брендів отримають такі характеристики тільки в другій половині (скоріше, в кінці) 2018 року, і в силу того, що для використання в Україні модель поки малопридатна – української мови в прошивці немає.


Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Але вже скоро Xiaomi почне міжнародні продажі свого кращого смартфона, і за ним варто шикуватися в чергу. Тому що на Aliexpress ця модель буде коштувати 6-7 тисяч гривень, але за швидкістю роботи і якістю камер зможе змагатися зі смартфонами, за які в Україні просять 15-20 тисяч. А вже запасу автономності, який дають 4000 мАг в акумуляторі, немає ні у одного з конкурентів!

Щоб Redmi Note 5 Pro не “стрибнув вище голови» і не зіпсував продажі дорожчих моделей, Xiaomi урізала потенціал бюджетника в дрібницях: швидка зарядка Qualcomm Quick Charge 4 не підтримується (хоча процесор здатний її переварити), NFC і Android Pay під питанням, дисплей (даром, що надширокий) по яскравості і контрастності – ближче до бюджетників, ніж до моделі середнього класу. Нарешті, древній Android 7 в смартфоні 2018 модельного року виглядає дивно (Android 8 вийшов ще в серпні).

Зате це справжній «крейсер» з величезним запасом автономності та продуктивності при якісних камерах – кандидат на звання кращого бюджетного смартфона року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Повні характеристики Google Pixel 8a розкрито в опублікованому PDF-файлі

    Подробиці про майбутні пристрої Google поступово розкриваються, і Pixel 8a не є винятком. Очікуваний запуск…

    05.05.2024

    Нова функція ШІ в iOS 18 дозволить автоматично створювати короткий зміст довгих повідомлень

    Apple переходить на новий рівень зручності для своїх користувачів за допомогою штучного інтелекту iOS 18.…

    05.05.2024

    Чи можна заряджати смартфон усю ніч

    Для багатьох власників смартфонів залишати гаджети заряджатися на ніч - це питання, яке викликає занепокоєння…

    05.05.2024

    Топ-3 найкращих смартфонів Xiaomi

    Xiaomi є китайським брендом, який активно розвивається та користується величезною популярністю у всьому світі. Він…

    05.05.2024

    Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги

    Смартфони китайського бренду працюють на основі прошивки MIUI. Зручний інтерфейс та простота в управлінні –…

    05.05.2024

    Київстар запропонував абонентам дешевий тариф для пенсіонерів

    Мобільний оператор "Київстар" розповів клієнтам про тариф без інтернету, який буде корисним людям похилого віку,…

    05.05.2024