Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 7 отримає Android 9.0 P відразу після реліза нової ОС

Share

Відомо, що офіційна презентація Xiaomi Mi 7, оснащеного безрамкового екрану і подвійної основної камери, відбудеться через кілька місяців, тобто в період з березня по травень. Проте, сьогодні вдалося дізнатися про особливості майбутньої новинки, а все завдяки розробникам з форуму XDA, до рук яких потрапила прошивка MIUI для цього мобільного пристрою, а вірніше її альфа-версія, призначена виключно для тестування всередині Xiaomi.

Розробники з’ясували, що Xiaomi Mi 7 оновлять до Android 9.0 P відразу після реліза нової ОС через функцію під назвою Project Treble. Остання поділяє прошивку будь-якого телефону на дві частини, за оновлення однієї з яких відповідає Google, а за іншу – виробник мобільного пристрою. Це означає, що новий флагман китайської корпорації будуть оновлювати до новітнього ПЗ в найкоротші терміни після виходу апдейтів, як невеликих, так і зовсім великих.

Також розробникам, досліджуючи прошивку MIUI 9 для Xiaomi Mi 7, вдалося з’ясувати, що цей мобільний пристрій оснащено органічним OLED-екраном. Він отримає підтримку функції Always On Display , яка дозволяє постійно підсвічувати окремі пікселі навіть тоді, коли мобільний пристрій заблоковано. Така функція дуже давно є в смартфонах компанії Samsung, а з недавніх пір її намагаються впровадити в свою продукцію і багато інших брендів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прямо «з коробки» на Xiaomi Mi 7 гарантовано буде встановлена ​​операційна система Android 8.0 Oreo, доповнена фірмовою прошивкою MIUI 9. Крім того, майбутня новинка зможе похвалитися слотом для установки двох SIM-карт, ІК-датчиком для керування побутовою електронікою, подвійна основна камера, підтримка аудіотехнології Dirac і кодеків Qualcomm aptX і aptX HD, електронна стабілізація зображення і NFC-модуль, який дозволить використовувати телефон для оплати покупок через платіжну систему Android Pay.

Ємність акумуляторної батареї Xiaomi Mi 7 становить 3 170 мАг, тоді як у нинішнього флагмана цей показник знаходиться на рівні 3 350 мАг. Втім, менше працювати нова модель не буде, оскільки процесор Qualcomm Snapdragon 845, встановлений в неї, більш енергоефективний, тобто він споживає менше електрики, але при цьому володіє підвищеною продуктивністю.

Раніше в мережу потрапили зображення, що проливають світло на зовнішній вигляд Xiaomi Mi 7.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    У ChatGPT з’явився режим “Інкогніто” для приватного спілкування з ботом

    Веб-версія ChatGPT отримала відразу два цікаві нововведення. Вони надають користувачеві більше контролю над своїми чатами,…

    03.05.2024

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024