В iOS 11.2.6 виявили неприємний збій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення iOS за номером 11.2.6, що вийшло на початку поточного тижня, спричинило за собою зникнення індикатора батареї на деяких iPhone і iPad, позбавивши користувачів можливості стежити за рівнем заряду. Відповідні скарги з скріншотів з’явилися відразу на декількох майданчиках, в тому числі на форумі техпідтримки Apple.

За словами ряду користувачів, які зіткнулися зі збоєм, в яких зник індикатор може з’являтися при відкритті штатних додатків iOS на кшталт “Налаштувань”, не відображаючись при цьому на робочому столі і при роботі із стороннім ПЗ. Інші зазначають, що не можуть побачити піктограму рівня заряду ні в одному з перерахованих колегами по нещастю випадків.

Аналіз ситуації показав, що найчастіше від збою страждають користувачі новітнього iPhone X. У всякому разі, більша частина скріншотів з демонстрацією проблеми була зроблена саме власниками «десятки». Говорити при цьому про ступінь поширеності бага поки досить складно. Можливо, щоб оцінити масштаби, буде потрібно трохи більше часу і даних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.