Чим відрізняються Samsung S22 Ultra на процесорах Exynos та Snapdragon

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти каналу The Tech Chap на YouTube в одному з випусків з’ясували, який смартфон Samsung S22 Ultra найкраще купувати: на базі процесора Snapdragon 8 Gen 1 або Exynos 2200.

Ведучий YouTube-каналу The Tech Chap перевірив у роботі дві версії флагмана Samsung S22 Ultra. Одна з них – на процесорі Snapdragon 8 Gen 1 (продається в США), інша – на процесорі Exynos 2200 (продається у Великій Британії).

Так, у версії на Snapdragon у слот для сім-карт поміщається лише одна нано-сімка, у версії на Exynos – дві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Далі – про результати тестування у програмах та іграх. За результатами тестів найкращі показники були у Snapdragon 8 Gen 1. Але різниця між ним та Exynos 2200 дуже незначна. В іграх обидва смартфони не можуть забезпечити стабільні 60 к/с, але Samsung на Snapdragon був у перші хвилини гри більш плавним, ніж його конкурент. Середня частота кадрів після 10 хвилин проходження Genshin Impact трохи вище була також зі Snapdragon: 50 к/с проти 46 к/с.

Всі виміри ви можете побачити нижче.

Щодо автономності, то вона практично ідентична.

Якщо говорити про камери, то більш деталізовані та в цілому якісні знімки робить смартфон зі Snapdragon 8 Gen 1. Це помітно навіть на денних фотографіях. Шумів із цим процесором на фото теж менше, а динамічний діапазон у нього ширший.

При зйомці відео більш насичені кольори виходять на апараті з Exynos 2200, а знімати вночі краще на S22 Ultra на базі Snapdragon 8 Gen 1. Шумів при цьому менше виявляється вже Exynos.

Висновок

На думку ведучого, у зйомці фото та відео, іграх трохи краще показує себе S22 Ultra зі Snapdragon 8 Gen 1. Однак, якщо говорити взагалі, то між двома версіями смартфонів немає сильної різниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.