Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 6 «порвав» iPhone X за реальною швидкістю роботи

Share

Компанія Apple завжди любила встановлювати непристойно високі цінники на всю свою продукцію, будь то смартфон або захисний чохол для стилуса. У випадку з iPhone X вона переступила всі мислимі межі, оскільки цей телефон топового рівня продають в Росії за 29 999 гривень (64 ГБ) і 34 299 гривень (256 ГБ). У синтетичних тестах він є одним з найпотужніших в світі, поряд з iPhone 8 і iPhone 8 Plus, всі з яких оснащені 6-ядерним процесором Apple A11 Bionic, однак при реальному порівнянні неймовірно дорогий смартфон Apple програв Xiaomi Mi 6, ціна якого в 4 рази менша.

Одному з користувачів YouTube прийшла в голову ідея, яка полягає в тому, щоб порівняти швидкість роботи Xiaomi Mi 6 і iPhone X в однакових умовах. Для цього на двох мобільних пристроях запускалися однакові додатки. У підсумку, в переважній більшості випадків, китайський телефон «порвав» свого суперника. Він запускав майже всі програми та ігри швидше, що говорить про його реальну перевагу над телефоном Apple.

Коли всі програми запускали з фонового режиму, то він ні в чому не поступився iPhone X, тобто всі програми та ігри дійсно запускалися з оперативної пам’яті, а це говорить про грамотний розподіл ресурсів всього мобільного пристрою. Ось і виходить, що Xiaomi Mi 6 кращий флагмана Apple за реальною швидкості роботи, хоч останній і перевершує всі Android-телефони в синтетичних тестах. При цьому, цінник китайського телефону топового рівня в чотири рази нижчий, якщо купувати на AliExpress.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз купити Xiaomi Mi 6 можна за ціною на рівні 10 299 гривень. Звичайно, в телефоні від китайського бренду немає безрамкового екрану, і навіть OLED-матриці, проте це все одно не скасовує того факту, що в повсякденному житті він кращий за телефон від Apple, хоч і коштує набагато менше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    iOS 18 стане одним із найпомітніших оновлень. У ньому зміниться домашній екран

    Нова версія операційної системи iOS 18 отримає не лише функції на базі штучного інтелекту, а…

    01.05.2024

    Apple представить браузер Safari з підтримкою ШІ разом із новими операційними системами

    Компанія Apple тестує версію свого веб-браузера Safari, яка включає зміни в інтерфейсі користувача, розширені функції…

    01.05.2024

    Шахраї крадуть акаунти українців у WhatsApp

    Шахраї викрадають акаунти WhatsApp, використовуючи фейкові петиції про присвоєння «Героя України» загиблим захисникам. Про це повідомляє…

    30.04.2024

    В мережі з’явилися нові рендери Google Pixel 8a з додатковим кольором корпусу

    Про Google Pixel 8a продовжують з'являтися витоки, і сьогоднішній день не став винятком - насправді,…

    30.04.2024

    Експерти назвали додатки, які стежать за вами та збирають дані

    Оскільки мобільні додатки та сервіси можуть збирати детальну інформацію про користувачів, важливо знати, які дозволи…

    30.04.2024

    Представлені навушники Beats Solo Buds та Solo 4

    Бренд Beats, що належить Apple, анонсував нові накладні бездротові навушники Solo 4. Модель за ціною…

    30.04.2024