Смартфони

В мережі з’явилися нові рендери Google Pixel 8a з додатковим кольором корпусу

Share

Про Google Pixel 8a продовжують з’являтися витоки, і сьогоднішній день не став винятком – насправді, у нас є два окремі витоки, про які ми хочемо поговорити, тож давайте перейдемо до них одразу. По-перше, є ще одна чутка, пов’язана з ціною, і ця новина є кращою, ніж дві попередні. Незважаючи на минулі заяви, сьогоднішній звіт говорить нам, що ціна Pixel 8a буде ідентичною ціні Pixel 7a після запуску, принаймні, на ринку США.

Отже, якщо це правда, то очікуйте, що Pixel 8a коштуватиме 499 доларів за 128 ГБ пам’яті, і 599 доларів за 256 ГБ. Навіть якщо це справді так, майте на увазі, що підвищення цін може відбутися і на інших ринках – фактично, попередні дві чутки про ціни стосувалися різних ринків (Європи та Канади), тому, хоча це виглядає як протиріччя, можливо, ми просто говоримо про різні стратегії для різних місць.

У той же час, у нас є кілька нових витоків рендерів пристрою, які показують Pixel 8a всередині майбутніх оригінальних чохлів Google. І тут є сюрприз. У той час як сам телефон, як очікується, буде доступний у чотирьох кольорах, чохли з якоїсь причини додадуть п’ятий – кораловий відтінок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ви можете бачити нижче, на цих офіційних зображеннях всередині показаний Obsidian (він же чорний) Pixel 8a, тому не схоже, що Google насправді додає п’ятий колір до телефону, а просто пропонує п’ятий варіант корпусу. Можливо, це означає, що згодом буде випущений Coral Pixel 8a, але наразі неможливо сказати точно.

Очікується, що Pixel 8a буде офіційно анонсований на конференції для розробників Google I/O 14 травня, і він повинен бути оснащений чіпсетом Tensor G3, 6,1-дюймовим OLED-екраном з частотою оновлення 90 Гц, акумулятором на 4500 мАг, 64-Мп основною задньою камерою, 13-Мп надширококутною і, звичайно ж, Android 14 на борту з першого дня роботи.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Google Pixel
  • Останні записи

    Експерти назвали плюси та мінуси нових iPad Pro M4 2024

    Як і раніше, новий iPad Pro є у двох варіантах: з діагоналлю 11 та 13…

    20.05.2024

    Шахраї вимагають гроші за листування до WhatsApp – що робити

    Останнім часом шахраї все частіше використовують месенджери для розлучення громадян на гроші. Не є винятком…

    20.05.2024

    Вже завтра відбудеться презентація Microsoft Build 2024: де дивитись пряму трансляцію

    Компанія Microsoft готується до своєї найбільшої щорічної конференції Microsoft Build 2024. Захід пройде в офлайн-форматі…

    20.05.2024

    iOS 18 буде використовувати штучний інтелект у сповіщеннях, календарі та фоторедакторі

    Інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg розкрив деякі подробиці про можливості штучного інтелекту в…

    20.05.2024

    Xiaomi запустила в глобальний продаж планшети Redmi Pad Pro з 12,1-дюймовим екраном

    Xiaomi розпочала продаж глобальних версій планшета Redmi Pad Pro, які близько місяця тому дебютували на…

    20.05.2024

    Найтонший iPhone представлять у 2025 році

    Apple, швидше за все, представить своє 16 покоління iPhone у вересні, але вже є припущення…

    20.05.2024