Microsoft випустила нову програму для зв’язку Android-смартфонів з Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька років тому Microsoft анонсувала програму Your Phone для зв’язку Windows 10 з Android-смартфонами. З виходом Windows 11 жодних нововведень у цьому напрямі компанія не робила.

Але тепер, зважаючи на все, нас чекають певні зміни. IT-гігант анонсував новий додаток – Phone Link. Воно отримало абсолютно новий дизайн, а також додаткові можливості для роботи зі смартфоном.

Так, наприклад, новинка дає користувачеві можливість переглядати повідомлення, що надходять на смартфон, безпосередньо з екрана комп’ютера. При цьому на деякі з них (наприклад, WhatsApp) можна навіть відповідати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначимо також, що у новому додатку з’явилося меню навігації. Воно полегшує пошук вмісту смартфона. Ще одним корисним нововведенням є швидке сполучення через сканування QR-коду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.