iPhone 14 Pro отримає довгоочікуване покращення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 14 Pro, який має вийти вже цієї осені. Інформацію передав зарубіжний веб-сайт MacRumors.

Джерело посилається на анонімних інсайдерів із Азії. Наприклад, користувач із ніком yeux1122, який веде корейський блог Naver, повідомляє, що майбутній iPhone 14 Pro отримає аж 8 Гб оперативної пам’яті. Для порівняння: у найбільш топовому iPhone 13 Pro Max встановлено лише 6 Гб ОЗП. Якщо інсайд виявиться правдою, то iPhone 14 Pro виявиться першим айфоном в історії з такою кількістю «оперативки». Для користувачів, які турбуються про занадто об’єм оперативної пам’яті в iPhone, це буде приємний і довгоочікуваний апдейт.

Поки що невідомо, навіщо Apple може настільки збільшити обсяг ОЗП майбутнього флагмана. Як відомо, завдяки чудовій оптимізації ОС “яблучні” пристрої завжди обходилися набагато меншим обсягом “оперативки”, ніж їхні конкуренти під керуванням Android. Можливо, iOS 16 привнесе якісь серйозні зміни на наші пристрої, які вимагатимуть підвищеної продуктивності, але поки що жодних інсайдів на цю тему немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто згадати, що 8 Гб оперативної пам’яті – аж ніяк не новинка для Apple. Наприклад, iPad Pro з чіпом M1 у базовій версії має на борту 8 Гб, а в топовій конфігурації – аж 16 Гб ОЗП. Однак ці планшети використовують «настільний» чіп і застосування такого обсягу тут логічніше, ніж у iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.