Samsung Galaxy S22: перші приклади фото та відео з нових флагманів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після презентації флагманської серії смартфонів Samsung Galaxy S22, співробітники порталу GSMArena поспішили поділитися першими фотографіями, зробленими за допомогою новинок. Крім того, автор одного з YouTube-каналів підбив перші підсумки, оцінивши фото- та відеоможливості гаджетів.

Для наочної демонстрації ключових відмінностей між камерами Galaxy S22, S22+ та S22 Ultra співробітники GSMArena робили знімки одних і тих самих об’єктів на кожне з пристроїв. Крім того, вони перемикали режими зйомки, задіявши як основний модуль, так і датчики з ширококутними та телефотооб’єктивами.

Ще під час презентації Samsung оголосила, що при розробці камер для нових смартфонів акцент був зроблений на якість зйомки в умовах недостатнього освітлення. Основна камера Galaxy S22, так само як і Galaxy S22+, представлена ​​50-мегапіксельним ширококутним модулем (f/1.8), 12-мегапіксельним ультраширококутником (120°, f/2.2), а також 10-мегапіксельним телевізором з 3- /2.4).

Топовий Galaxy S22 Ultra, що прийшов на зміну серії Galaxy Note, отримав 108-мегапіксельний головний модуль зі світлосилою об’єктиву f/1.8, ультраширик на 12 Мп і два телевізори по 10 Мп з 5- і 10-кратним оптичним наближенням. Крім того, у «ультрі» є лазерний автофокус.

Серед перших поділився враженнями про камеру нового Galaxy S22+ та авторка YouTube-каналу Demas Rusli. У своєму відео він показав безліч фото та відео, знятих у різних режимах на всі модулі смартфона, у тому числі й у нічний час. Він також продемонстрував роботу професійного режиму зйомки з можливістю ручного вибору налаштувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.