ТОП-10 найкращих смартфонів 2022 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 4 хв.

iPhone 13 Pro і Pixel 6 Pro можуть похвалитися бездротовою зарядкою, приголомшливими основними камерами, потужними процесорами, які підійдуть для вимогливих ігор та підтримки мереж 5G .

Реклама

Але якщо ви шукаєте новий смартфон, зверніть увагу не тільки на ці моделі, але і на їх конкурентів, таких як Samsung , OnePlus та Sony Xperia , які також пропонують чудові характеристики за різними цінами.

Величезна кількість серйозних конкурентів у світі смартфонів дає вам чудові можливості у виборі в будь-якій ціновій категорії, незалежно від того, що вас найбільше цікавить: AMOLED – дисплей, висока швидкість передачі даних або якісні камери.

Вибір більш доступного смартфона не означає, що вам доведеться миритися з недоліками у зручності використання, оскільки навіть бюджетні смартфони оснащені великими яскравими дисплеями та декількома основними камерами. Навіть наявність підтримки мереж 5G у більш дешевих смартфонах зараз не рідкість.

Щоб допомогти вам визначитися з вибором найкращого смартфона, який відповідатиме вашим потребам, у цій статті представлений список із найпопулярніших смартфонів, на які варто звернути увагу при покупці у 2022 році.

1. Apple iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro – найкращий з нових смартфонів, який випустила Apple , і він займає верхню позицію у списку найкращих смартфонів 2022 року.

У новому смартфоні додана третя задня камера з 3-кратним оптичним зумом (у порівнянні з 2-кратним на iPhone 12 ), корпус з нержавіючої сталі та висококласний екран із частотою оновлення до 120 Гц для забезпечення більш плавної роботи.

2. Samsung Galaxy S21 Ultra

Як найелітніший флагманський смартфон від Samsung у 2021 році, Galaxy S21 Ultra оснащений чудовим 6,8-дюймовим AMOLED -дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц.

Смартфон також має підтримку фірмового стілусу Samsung – S-Pen , приголомшливу систему основних камер з неймовірним зумом та можливістю підключення до мереж 5G для надшвидкої передачі даних. Він оснащений першокласним процесором Qualcomm Snapdragon , що забезпечує дуже високу продуктивність.

На даний момент – це найкраще в галузі мобільних технологій, що може запропонувати компанія Samsung , і це той смартфон на Android , який варто вибрати, якщо ви хочете мати у своїй кишені найпередовіші технології серед мобільних пристроїв.

3. Google Pixel 6 Pro

Унікальний дизайн Google Pixel 6 Pro , відмінні доповнення до програмного забезпечення, чудова якість системи камер та неперевершена продуктивність вже принесли смартфону заслужену популярність на ринку мобільних технологій.

Завдяки продуктивності, яка нітрохи не поступається його дизайну, це найкращий смартфон, який коли-небудь створила компанія Google .

Основна камера якості знімків знаходиться на одному рівні з кращими айфонами. А за своєю досить демократичною ціною за базову модель зі 128 Гб вбудованої пам’яті він перевершує своїх конкурентів у ціновому діапазоні смартфонів преміум-класу.

4. Apple iPhone 13

Стандартний iPhone 13 – буде відмінним вибір для більшості людей, оскільки він оснащений 6,1-дюймовим екраном та двома відмінними задніми камерами.

За твердженням Apple , у цій моделі представлені збільшений час автономної роботи та вдосконалені камери, в порівнянні з Apple iPhone 12 .

Система камер отримала оновлення у вигляді третього об’єктива з 3-кратним оптичним зумом, а плавність відображення екрана забезпечується частотою оновлення 120 Гц.

Так, це не дешевий смартфон, але більш доступний флагманський варіант, ніж версії з приставкою ” Pro “.

5. OnePlus 9

Хоча OnePlus не такий широко популярний бренд, як Apple або Samsung , OnePlus 9 пропонує відмінну продуктивність за більш доступною ціною, ніж його конкуренти.

Він має підтримку мереж нового покоління 5G , працює на потужному процесорі від Qualcomm та має пристойну систему камер за свої гроші.

Це солідний середньобюджетний варіант смартфона зможе принести вам масу задоволення від використання, якщо вас не влаштовує висока вартість Galaxy S21 Ultra .

6. Google Pixel 6

Ще одна цікава пропозиція від іменитої компанії – смартфон на ОС Android – Google Pixel 6 , він містить дуже просунуту технічну начинку і має досить терпиму вартість для флагманського пристрою.

З точки зору дизайну, функцій та продуктивності Pixel 6 це великий крок уперед в еволюційному розвитку цієї легендарної лінійки порівняно із попередником Pixel 5 .

Основні зміни в смартфоні полягають у модернізації системи камер, оновленні операційної системи до Android 12 та впровадженні власного процесора Tensor від Google .

7. Google Pixel 5a (5G)

Ще одна цікава пропозиція від іменитої компанії – смартфон на ОС Android – Google Pixel 6 , він містить дуже просунуту технічну начинку і має досить терпиму вартість для флагманського пристрою.

З точки зору дизайну, функцій та продуктивності Pixel 6 це великий крок уперед в еволюційному розвитку цієї легендарної лінійки порівняно із попередником Pixel 5 .

Основні зміни в смартфоні полягають у модернізації системи камер, оновленні операційної системи до Android 12 та впровадженні власного процесора Tensor від Google .

7. Google Pixel 5a (5G)

Якщо ви з тих, хто віддає перевагу невеликим компактним пристроям, то цей смартфон для вас.

Завдяки 5,4-дюймовому дисплею, iPhone 13 Mini простий у використанні однією рукою і навіть поміщається у вузькі кишені джинсів. Він також є найдешевшою моделлю в 13 лінійці iPhone від Apple .

І хоча час автономної роботи смартфона не такий великий, як у стандартного iPhone 13 , цей мініатюрний iPhone анітрохи не втратив у частині можливостей камери або продуктивності.

9. Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3 складається також, як і будь-який телефон-розкладачка і має чудовий дизайн. Цей смартфон є одним із найінноваційних складних смартфонів цього року.

Він оснащений екраном із частотою оновлення 120 Гц, корпусом із міцного алюмінію та гнучкою конструкцією, що робить його дуже зручним для зйомки фотографій та запису відео. Можливо, він стане тим самим складним смартфоном, про який ви давно мріяли.

10. Sony Xperia Pro

За такої колосальної ціни Sony Xperia Pro – смартфон не для всіх. Але якщо ви досвідчений фотограф або відеооператор, який шукає функції камери професійного рівня, ви не помилитеся.

Xperia Pro – це, по суті, чотири продукти в одному: смартфон, інструмент зйомки та обробки відео та фото матеріалу, пристрій швидкої передачі файлів та фотографій та пристрій, який завдяки підтримці мереж 5G найбільше підійде для проведення відео трансляцій.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ