Смартфон Xiaomi Redmi K40 знову впав у ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно знову впали ціни на найпопулярніший смартфон Xiaomi Redmi K40. Вартість смартфона на початку року впала до 330 доларів. Ще згодом його можна було купити за 304 долари. Тепер ціна становить 290 доларів. Йдеться про версію, яка отримала 12 ГБ оперативної та 256 ГБ флеш-пам’яті.

Xiaomi Redmi K40 був одним із найбільш затребуваних смартфонів 2021 року. Він побудований на базі однокристальної платформи Snapdragon 870, отримав швидку пам’ять LPDDR5 та UFS 3.1. Пристрій має Samsung AMOLED E4-екраном з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю FHD+.

Апарат володіє підтримкою Wi-Fi 6E, ІЧ-портом, стереофонічними гучномовцями з підтримкою технології покращення звучання Dolby Atmos, дводіапазонним модулем GPS, NFC та захистом від пилу та вологи IP53. У Китаї йому вже є прошивка MIUI 13 на Android 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОТехнофан

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.