Смартфони

Названо недогий смартфон Nokia, який отримав металевий корпус та NFC

Share
Час читання: 2 хв.

З кожним роком ціни на смартфони нас все більше лякають, адже всі відомі бренди вже почали оголошувати про те, що для придбання їхньої новинки, доведеться викласти немаленьку суму. Наприклад, Apple підніме ціну своїх пристроїв мінімум на 100 доларів, шокує, правда!?

Багато чого нового відбувається у світі гаджетів, Samsung випустить оновлення, а Honor нарешті вийде на ринок з новими ідеями, і ще багато іншого.

Але всі ці новини, новинки, виходи новітніх смаритфонів та створення нових компаній, ніяк не зможе прирівнятися до “вічної” Nokia. Іноді так хочеться згадати старі, добрі часи, та замовити собі з Китаю якийсь Nokia 6233. А ви сумуєте за тими моментами?

На даний момент, компанія програє своїм конкурентам, але вона має деякий козир у рукаві, про нього я вам зараз розповім.

Nokia 5.3 став одним із актуальних смартфонів, саме про цей козир я вам говорив. Компанія поставила ціну пристрою набагато нижче, ніж у конкурентів, та запропонувала нам гідний рівень смартфона. Дизайн гаджета підійде під будь-який стиль, та вдало підкреслить ваш характер.

Гарна яскравість, дисплей 6.55 дюймів з роздільною здатністю HD+, цей смартфон майже нічим не відрізняється від інших сучасних телефонів, які до речі, можуть бути в два рази дорожче. В основі пристрою лежить чистий Android, це є досить круто, адже смартфон матиме підтримку безпеки на 2 роки довше, ніж його конкуренти.

Смартфон також підтримує швидкий заряд, якого вистачає на декілька днів, та батарея 4000 мАг.

Камера Nokia 5.3 складається із чотирьох сенсорів. Головний модуль тут має 13 Мп. Додатковий модуль має роздільну здатність 5 Мп. Ну і звісно куди ж без пари 2 Мп модулів. На смартфоні виходять доволі таки непогані кадри, і з нормальною деталізацією та яскравими кольорами.

Nokia 5.3 виглядає доволі дорого, завдяки своєму мінімалізму, тим самим включаючи в себе все необхідне для життя. Цей гаджет уже може поставити конкуренцію деяким компаніям.

Отже, якщо здається, що все скінчено, і ваш час вже пройшов, не втрачайте надію, адже завжди можна стати краще, і компанія Nokia показала нам великий приклад.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Nokia
  • Останні записи

    Професійний фотограф розкритикував можливості камери iPhone 16 Pro

    Відомий американський фотограф Тоні Нортрап висловив свою критику щодо фотоможливостей нового флагмана Apple, назвавши 48-мегапіксельний…

    20.09.2024

    iPhone 18 Pro може отримати процесор нового покоління преміум-класу

    Галузевий аналітик Мін-Чі Куо в новому прогнозі поділився інформацією про очікувану особливість iPhone 18-ї серії,…

    20.09.2024

    Microsoft випустила версію Windows для мобільних пристроїв Apple

    Компанія Microsoft анонсувала новий додаток Windows, доступний для багатьох популярних мобільних платформ, про що повідомляє…

    20.09.2024

    Процесор Apple A18 Pro в iPhone 16 Pro виявився лише на 13% потужнішим за попередника

    Процесор A18 Pro, що встановлений в iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, продемонстрував…

    20.09.2024

    Суд скасував штраф у 1,7 мільярда доларів для Google

    Google здобула важливу перемогу в суді, скасувавши штраф у розмірі 1,5 мільярда євро, накладений Європейською…

    20.09.2024

    Стало відомо, коли Android 15 стане доступним для всіх

    Компанія Google вже надіслала код Android 15 до Android Open Source Project (AOSP), але оновлення…

    20.09.2024