Названо недогий смартфон Nokia, який отримав металевий корпус та NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З кожним роком ціни на смартфони нас все більше лякають, адже всі відомі бренди вже почали оголошувати про те, що для придбання їхньої новинки, доведеться викласти немаленьку суму. Наприклад, Apple підніме ціну своїх пристроїв мінімум на 100 доларів, шокує, правда!?

Багато чого нового відбувається у світі гаджетів, Samsung випустить оновлення, а Honor нарешті вийде на ринок з новими ідеями, і ще багато іншого.

Але всі ці новини, новинки, виходи новітніх смаритфонів та створення нових компаній, ніяк не зможе прирівнятися до “вічної” Nokia. Іноді так хочеться згадати старі, добрі часи, та замовити собі з Китаю якийсь Nokia 6233. А ви сумуєте за тими моментами?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент, компанія програє своїм конкурентам, але вона має деякий козир у рукаві, про нього я вам зараз розповім.

Nokia 5.3 став одним із актуальних смартфонів, саме про цей козир я вам говорив. Компанія поставила ціну пристрою набагато нижче, ніж у конкурентів, та запропонувала нам гідний рівень смартфона. Дизайн гаджета підійде під будь-який стиль, та вдало підкреслить ваш характер.

Гарна яскравість, дисплей 6.55 дюймів з роздільною здатністю HD+, цей смартфон майже нічим не відрізняється від інших сучасних телефонів, які до речі, можуть бути в два рази дорожче. В основі пристрою лежить чистий Android, це є досить круто, адже смартфон матиме підтримку безпеки на 2 роки довше, ніж його конкуренти.

Смартфон також підтримує швидкий заряд, якого вистачає на декілька днів, та батарея 4000 мАг.

Камера Nokia 5.3 складається із чотирьох сенсорів. Головний модуль тут має 13 Мп. Додатковий модуль має роздільну здатність 5 Мп. Ну і звісно куди ж без пари 2 Мп модулів. На смартфоні виходять доволі таки непогані кадри, і з нормальною деталізацією та яскравими кольорами.

Nokia 5.3 виглядає доволі дорого, завдяки своєму мінімалізму, тим самим включаючи в себе все необхідне для життя. Цей гаджет уже може поставити конкуренцію деяким компаніям.

Отже, якщо здається, що все скінчено, і ваш час вже пройшов, не втрачайте надію, адже завжди можна стати краще, і компанія Nokia показала нам великий приклад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.