Глобальна версія MIUI 13 втратить деякі нові опції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, компанія Xiaomi випускає кілька версій свого фірмового інтерфейсу MIUI: одну для китайських користувачів, іншу – для всіх інших, називаючи її глобальною. І, зазвичай, вони відрізняються друг від друга як підтримкою мов, а й функціями. Причому найчастіше саме в китайській версії ПЗ більше нових цікавих опцій, ніж у глобальній прошивці. Так сталося і з нещодавно випущеною MIUI 13.

Як виявилося, MIUI 13 для глобальних версій смартфонів Xiaomi, Redmi та POCO буде позбавлена ​​частини нових опцій, про які компанія говорила на прес-конференції у грудні минулого року. Зокрема, у глобальній версії прошивки користувачі не побачать ні нового центру управління, ні нового магазину з віджетами, ні нового шрифту Mi Sans, ні деяких інших елементів графічного інтерфейсу, що стали частиною китайської версії MIUI 13.

Тим не менш, усі базові покращення з китайської версії MIUI 13 перекочують у глобальну версію. Насамперед, йдеться про загальне поліпшення роботи та оптимізації системи, та вдосконалену систему конфіденційності та захисту даних. Також з’являться нові динамічні фони та покращену функцію розпізнавання облич.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.