Яким буде перший складний смартфон Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google поки що не анонсувала свій доладний смартфон, проте існує велика кількість чуток про його розробку. Видання 9to5Google вирішило зібрати ці чутки, щоб уявити, як смартфон виглядатиме.

За два роки складний смартфон google отримав дві внутрішні кодові назви – спочатку “Passport”, а нещодавно “Pipit”. Хоча остаточна назва ще не затверджена, для простоти 9to5 Google називає її Google Pixel Fold.

Швидше за все, Pixel Fold буде мати погіршену камеру в порівнянні з Pixel 6. Однак він буде з тим же чіпом власного виробництва Google Tensor, що і серія Pixel 6.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Android 12L Beta 2 видання виявило нові анімації, що зображують, як вставити SIM-карту до складного телефону. Що ще важливіше, код цієї анімації посилається на кодову назву Pixel Fold – “Pipit”. Ця анімація в попередній версії Android, і Google може її змінити або видалити до запуску. Простіше кажучи, сприймайте її зі скепсисом.

Перша анімація, показана вище, демонструє складений пристрій, який має витягнуту форму, з очевидним регулятором гучності на правій стороні. Зліва ми можемо бачити те, що виглядає як шарнір.

Друга анімація зображує той самий пристрій у розгорнутому стані. Як зверху, так і знизу є невелике виїмка, де розташований шарнір. Завдяки цьому новому погляду на процес встановлення SIM-карти ми можемо зрозуміти, що лоток для SIM-карти розташований на тій же половині телефону, що і зовнішній дисплей. Це також зроблено на Oppo Find N.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.