Смартфони

Найкращі смартфони з великим екраном: ТОП-5

Share

Вже майже всі сучасні телефони оснащуються великим екраном. Деякі гаджети можуть мати два екрани. Проте не кожен такий смартфон відрізняється якістю та багатофункціональністю. Так, щоб не помилитися при покупці гаджета, необхідно знати про погані та хороші моделі. Зокрема, непоганими смартфонами, що мають великі екрани, є такі екземпляри.

iPhone 12 Pro Max

Безглуздо було б не згадати в такій рубриці про смартфон фірми Apple, оскільки дана компанія займає лідируючі позиції на ринку гаджетів. 12-а версія оснащена 6,7-дюймовим екраном, що дозволяє комфортно грати на смартфоні і переглядати відеофайли. Розмір оперативної пам’яті складає 6 Гб, а працює гаджет з урахуванням процесора A14 Bionic.

Xiaomi Poco X3 NFC

Діагональ екрану даного гаджета складає 6,67 дюймів. Як процесор встановлено Snapdragon732G. Об’єм оперативної пам’яті дорівнює 6 Гб, яких цілком достатньо для завантаження та встановлення практично будь-яких ігор. Великий екран обов’язково оцінять ігромани.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ASUS RogPhone 3

Як чіп в даному гаджеті встановлений Snapdragon 865 Plus. Діагональ екрану дорівнює 659 дюймів. Об’єм оперативного пристрою складає 12 Гб. Джерелом живлення є батарея на 6000 мАг. Подібний акумулятор дозволить протягом декількох годин грати, переглядати фільми або ж займатися інтернет-серфінгом. Крім цього, користувач отримає у комплекті різноманітні ігрові девайси.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Не менш якісним буде смартфон фірми Samsung. Вказана модель оснащена 6,9-дюймовим екраном і працює на базі процесора Snapdragon865 Plus. Оперативна пам’ять обсягом 12 Гб дозволить встановлювати будь-які додатки. Місткість акумулятора дорівнює 4500 мАг. У комплекті є розумний стілус. Можливо, комусь не сподобається висока ціна гаджета, але ж за якість треба платити.

HUAWEI Mate 40 Pro

Китайці теж не відстають від інших компаній і виробляють якісні смартфони з великими екранами і модель Huawei Mate 40 Pro наочний цьому приклад. Екран тут 6,76 дюймів, а як процесор встановлено HuaweiKirin 9000. Розмір оперативної пам’яті становить 8 Гб. Акумулятор ємністю 4400 мАг. Серед переваг смартфона варто відзначити високу продуктивність та великий час автономної роботи. Однак користувач зіткнеться з відсутністю сервісів Google. Також багатьом не сподобається найвища ціна за китайський смартфон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: ТОП
  • Останні записи

    Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

    За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж…

    18.05.2024

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає новий дизайн та непристойно високу ціну

    Портал The Information поділився інсайдом щодо виходу абсолютно нової моделі iPhone зі значно більш тонким…

    17.05.2024

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024