Найкращі смартфони з великим екраном: ТОП-5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже майже всі сучасні телефони оснащуються великим екраном. Деякі гаджети можуть мати два екрани. Проте не кожен такий смартфон відрізняється якістю та багатофункціональністю. Так, щоб не помилитися при покупці гаджета, необхідно знати про погані та хороші моделі. Зокрема, непоганими смартфонами, що мають великі екрани, є такі екземпляри.

iPhone 12 Pro Max

Безглуздо було б не згадати в такій рубриці про смартфон фірми Apple, оскільки дана компанія займає лідируючі позиції на ринку гаджетів. 12-а версія оснащена 6,7-дюймовим екраном, що дозволяє комфортно грати на смартфоні і переглядати відеофайли. Розмір оперативної пам’яті складає 6 Гб, а працює гаджет з урахуванням процесора A14 Bionic.

Xiaomi Poco X3 NFC

Діагональ екрану даного гаджета складає 6,67 дюймів. Як процесор встановлено Snapdragon732G. Об’єм оперативної пам’яті дорівнює 6 Гб, яких цілком достатньо для завантаження та встановлення практично будь-яких ігор. Великий екран обов’язково оцінять ігромани.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ASUS RogPhone 3

Як чіп в даному гаджеті встановлений Snapdragon 865 Plus. Діагональ екрану дорівнює 659 дюймів. Об’єм оперативного пристрою складає 12 Гб. Джерелом живлення є батарея на 6000 мАг. Подібний акумулятор дозволить протягом декількох годин грати, переглядати фільми або ж займатися інтернет-серфінгом. Крім цього, користувач отримає у комплекті різноманітні ігрові девайси.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Не менш якісним буде смартфон фірми Samsung. Вказана модель оснащена 6,9-дюймовим екраном і працює на базі процесора Snapdragon865 Plus. Оперативна пам’ять обсягом 12 Гб дозволить встановлювати будь-які додатки. Місткість акумулятора дорівнює 4500 мАг. У комплекті є розумний стілус. Можливо, комусь не сподобається висока ціна гаджета, але ж за якість треба платити.

HUAWEI Mate 40 Pro

Китайці теж не відстають від інших компаній і виробляють якісні смартфони з великими екранами і модель Huawei Mate 40 Pro наочний цьому приклад. Екран тут 6,76 дюймів, а як процесор встановлено HuaweiKirin 9000. Розмір оперативної пам’яті становить 8 Гб. Акумулятор ємністю 4400 мАг. Серед переваг смартфона варто відзначити високу продуктивність та великий час автономної роботи. Однак користувач зіткнеться з відсутністю сервісів Google. Також багатьом не сподобається найвища ціна за китайський смартфон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.