Ігровий смартфон Lenovo Legion Y90 отримає екран десктопного рівня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прес-служба Lenovo опублікувала тизер, який демонструє ключові особливості флагманського смартфона Legion Y90. Судячи з постеру, новинка оснащуватиметься великим дисплеєм, специфікації якого зможуть посперечатися з ігровими моніторами.

Діагональ AMOLED-екрана Lenovo Legion Y90 складе 6,92 дюйма, частота оновлення – 144 Гц, а значення дискретизації сенсора – 720 Гц. Виробник також зазначає, що дисплей проходить заводське калібрування кольору та має сертифікат на відповідність вимогам захисту очей від синього випромінювання.

Крім того, новинка отримає ефективну систему охолодження процесора, яка дозволить підвищити продуктивність гаджета. Імовірно, вона буде включати випарну камеру і два вентилятори за аналогією з моделлю Legion Gaming Prone 2 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Серцем” пристрою стане процесор Snapdragon 888, що працює у зв’язці з оперативною пам’яттю LPDDR5 та накопичувачем стандарту UFS 3.1. Як запевняє бренд, смартфон зможе «вичавлювати» в іграх до 122 fps, а через 20 хвилин геймінгу на високих налаштуваннях графіки температура корпусу пристрою не перевищить 38,9 °C. 

Крім ігрового смартфона, виробник готує до релізу геймерський планшет Legion Y700. Відомо, що гаджет оснащуватиметься 8,8-дюймовим дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц та акустичною системою JBL. Корпус пристрою буде виконаний із нержавіючої сталі. Дата презентації новинок поки що не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.