Названо топ-7 флагманів 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприкінці кожного року на ITechua виходить серія публікацій із найкращими гаджетами та проявами масової культури за минулі 12 місяців. Одна з головних добірок – найкращі флагманські смартфони на думку редакції.

iPhone 13 Pro

 

Найкращий від епл, хоча цього року революції не трапилося, серія iPhone 13 пропонує давно назрілі зміни, це зменшений виріз і частота оновлення 120 Гц у Pro-моделях. У молодших моделях ширококутний сенсор захоплює на 47% більше світла та оснащений оптичною стабілізацією зі зсувом, у старших взагалі змінили всі датчики ззаду. iPhone 13 mini брати небезпечно: звикнете до суперкомпактності, а в майбутньому доведеться переучуватися на управління «лопатою», адже iPhone 14 mini погрожують скасувати. iPhone 13 Pro Max занадто громіздкий для більшості, при цьому не перевершує за фотоможливостями звичайну “прошку”.

Вартість в офіційних ритейлерів – від 38 499 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 6

Google цього року нарешті здивувала. Ні, їй не вдалося зберегти в таємниці зовнішній вигляд і фішки Pixel 6 до релізу, але цьогорічна серія відрізняється від будь-якого іншого смартфона на ринку. Дизайн, що запам’ятовується, перше (і вдале) покоління чіпа Google Tensor і першокласний софт – варто тільки згадати Magic Eraser ! У списку не Pixel 6 Pro, тому що молодша версія зручніша за габаритами і продається в цікавіших кольорах, а відсутність телеоб’єктиву компенсується програмним Super Res Zoom. Офіційно не продається, та на «Rozetka», Stylus, KTC є.

Вартість в Україні –  від 24 499 гривень

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G

Перший представник формату без критичних недоліків. Вперше складаний смартфон оснащений вологозахистом та підекранною фронтальною камерою. Ще новинці додали зносостійке покриття гнучкого дисплея та нові шарніри, а також підтримку S Pen. Але йому далеко до Galaxy S21 Ultra за фотоможливостями, а сховати стилус нікуди. Саме Samsung довела, що формат складаного смартфона життєздатний. І якщо у вас необмежений бюджет, Galaxy Z Fold 3 можна розглядати до покупки, тим більше, що він дешевший за друге покоління. А якщо ціна кусається, є простіший варіант — Galaxy Z Flip 3 .

Вартість в офіційних магазинах – від 47 999 гривень.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Ключова фішка смартфона – камери. Нарешті вона може поборотися з визнаними лідерами ринку. Але і в інших аспектах прозирає приставка Ultra: якщо акумулятор, то на 5000 мАг, якщо дисплей, то з Dolby Vision і яскравістю 900 ніт, якщо бездротова зарядка, то на 67 Вт, якщо корпус, то керамічний. Когось відлякає гігантський, точніше, гігантський блок камери ззаду. Але для тих, хто хоче все й одразу, мабуть, найкращий вибір.

Вартість в офіційних магазинах – від 27 499 гривень

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung відмовилася від лінійки Galaxy Note, тому цього року фокус фанатів S Pen на Galaxy S21 Ultra (або вже згаданий Galaxy Z Fold 3). Сховати стилус нікуди, він менш функціональний, але це краще ніж нічого. Чим хороший крім цього? Є 10-кратний зум із стабілізацією, яскравий QuadHD-дисплей з діагоналлю 6,8″, якісний підекранний сканер відбитків пальців, непогана автономність завдяки акумулятору на 5000 мАг.

Вартість в офіційних продавців- від 32 999 гривень

Realme GT 5G

Максимально за скромний прайс. У смартфона є AMOLED-дисплей зі 120 Гц, Snapdragon 888 з 8 або 12 ГБ оперативної пам’яті, ультраширококутна камера на додаток до 64-мегапіксельної ширококутної, акумулятор на 4500 мАг зі швидкою зарядкою 65 Вт. Зірок з неба не вистачає: немає бездротової зарядки, корпус із пластику, не заявлений і захист від вологи. Але із заявленим цінником смартфон ризикує виявитися лідером серед середнього цінового сегменту смартфонів — за продуктивністю точно.

Вартість в офіційних ритейлерів – від 15 599 гривень.

OnePlus 9 Pro

 

OnePlus явно звернув не туди: продукцію компанії любили за мінімальне втручання в Android, гідні цінники та взаємодію з аудиторією. Всі три переваги благополучно змиті в унітаз: з Android 12 оболонка замінена на ColorOS з незначними змінами, мінімальний OnePlus 9 Pro коштує 899 доларів, а всі претензії щодо відмови від колишньої OxygenOS проігноровані. Але смартфони OnePlus номерної серії (тобто не Nord) залишаються добре збалансованими пристроями. У 9 Pro є Snapdragon 888 з 8 або 12 ГБ оперативної пам’яті, дисплей QuadHD+ c HDR10+, оптика Hasselblad, запис відео в 8К, провідна зарядка на 65 Вт і бездротова на 50 Вт.

Вартість на українському ринку – від 17 799 гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.