realme показала свій перший преміум-флагман із «паперовим» дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme розкрила зовнішність GT 2 Pro, який компанія називає своїм першим флагманом преміум-класу та першим смартфоном з корпусом з полімерного біопластику.

У створенні брав участь японський промисловий дизайнер Наото Фукасава. Каже, що він надихався витонченістю та легкістю паперу. Смартфон виглядає зовсім не так, як його показував на рендерах інсайдер OnLeaks. За його словами, та версія теж вийде, але з іншою приставкою у назві, а у моделі на нових зображеннях підзаголовок Master Edition. 

Очікується, що Realme GT 2 Pro отримає 6.8-дюймовий AMOLED-дисплей із вбудованим сканером пальця. Частота оновлення становитиме 120 Гц, а роздільна здатність – WQHD+. В основу ляже топовий процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 з 12 гігабайтами оперативної пам’яті та флеш-накопичувачем UFS 3.1 мінімум на 256 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для селфі поставлять датчик на 32 Мп, а до складу основної камери увійдуть три сенсори на 50+50+8 Мп з ширококутним об’єктивом, який вміє робити знімки з ефектом «рибячого ока», а також телевізором.

Звичайний Realme GT 2, за чутками, відрізнятиметься 6.6-дюймовою матрицею, чіпом Snapdragon 888 та набором простіше: 50+8+2 Мп з широким кутом і макро або боке.

Офіційна презентація смартфонів відбудеться 4 січня у Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.