ТОП-7 бюджетних смартфонів 2021 року, які слід придбати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз на ринку електроніки дуже багато якісних дорогих смартфонів із великою кількістю різноманітних функцій. Вони справді вражають, але ціна не завжди доступна. Що ж вибрати тим, хто хоче хорошого, але не дуже дорогого телефону?

Багато провідних і маловідомих виробників почали останнім часом випускати якісні смартфони за ціну від 400$ до 800$. Великим плюсом є те, що вони можуть стати чудовою заміною дорогим телефонам.

У сьогоднішній статті ви зможете ознайомитися з найкращими на нашу думку смартфонами, які випущені в 2021 році і мають середню вартість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Pixel 6

Наступний у нашому списку Pixel 6. Цей смартфон схожий на Pixel 6 Pro, але доступніший за ціною. Він має свій процесор Tensor, і це перший телефон від даного бренду з таким чіпсетом. Це перший смартфон із операційною системою Android 12.

Дисплей має розмір 6,4 дюйми. Камери дві, одна на 50 Мп, друга на 12 Мп. Мають ширококутний і надширококутний об’єктив.

Дизайн однозначно вартий уваги, адже корпус смартфона розфарбований трьома кольорами. А це справді оригінально. З мінусів, відсутність зуму на камері та частоти оновлення 120 Гц. На дорожчій версії Pixel 6 Pro усі ці функції є.

Google Pixel 4a

Google Pixel 4a сьогодні на третьому рядку у списку. Він має великий екран OLED розміром 6,2 дюйми з частотою оновлення 90 Гц. Підтримує 5G. Процесор 765G Snapdragon, а операційна система Android 11. Оперативна пам’ять 6 Гб, а внутрішня аж 128 Гб.

Під час тесту було видно, що батарея досить гарна і довго працюватиме. Безперечною перевагою є камера смартфона. Вона робить чудові знімки. Якщо вам важлива якість фото на телефоні, слід розглянути цю модель як покупку. Мінусом є відсутність бездротової зарядки. Цього іноді не вистачає, але це найважливіша функція.

OnePlus 9

Далі поговоримо про OnePlus 9. Цей телефон найкращий із цього списку, якщо ви хочете бюджетний, але якісний гаджет. Він майже нічим не відрізняється від найдорожчих моделей. Камера робить чудові знімки, особливо пейзажні фото. Батарея вразила всіх під час тестування. Вона зарядилася до 100% за півгодини. Все це завдяки технології Warp Charge.

Єдиним, можна сказати, мінусом є те, що частота оновлення дисплея не ковзна, а це скорочує термін роботи батареї.

iPhone SE 2

Останній на сьогоднішній день iPhone SE 2. Він чудово підійде для тих, хто хоче телефон цього бренду, але немає великих коштів. Даний смартфон схожий на iPhone 7 та 8. Він має досить добрий час автономної роботи, є кнопка Touch ID.

Екран невеликих розмірів, тому зручно керувати однією рукою. А це іноді дуже важливо. Цікавий дизайн представлений у гарному червоному кольорі.

ZTE Axon 30 Ultra

Смартфон ZTE Axon 30 Ultra може гідно конкурувати з іншими бюджетними телефонами. Процесор має Qualcomm Snapdragon 888 5G. Екран AMOLED розміром 6,67 дюйми з частотою оновлення 144 Гц.

Камера потрійна, дві по 64 Мп та одна 8 Мп. Є зум та ширококутна зйомка. Фото виходять професійні та якісні.

Батарея під час тестування залишила приємні враження. Вона справді потужна і швидко заряджається. Повністю відновити заряд можна трохи більше півгодини.

Мінуси в цьому смартфоні також є, і це програмне забезпечення. Ваш телефон не має великого терміну оновлення.

Samsung Galaxy A52

Наступний телефон найвідомішого бренду Samsung Galaxy A52 5G. Він працює на процесорі Snapdragon 750G, який чудово підходить для повсякденного використання. Оперативна пам’ять – на 6 чи 8 Гб, а внутрішня – на 128 Гб.

Дисплей OLED розміром 6,2 дюйми з частотою оновлення 120 Гц. Це рідкість для бюджетних смартфонів. Грати в ігри та дивитися фільми буде одне задоволення. Хоча HDR телефон не підтримує.

Батарея на 4500 мАг. Час автономної роботи досить великий, його вистачить більше ніж на день. Основна камера на 64 Мп, а передня – 32 Мп. Цей смартфон не має значних мінусів. Хіба що дизайн, але він не має великої ролі.

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE – ця модель трохи дорожча, ніж попередня. Смартфон працює на процесорі Snapdragon 865. Завдяки цьому збільшився час автономної роботи та взагалі покращилася швидкість самого телефону. Оперативна пам’ять – 6 Гб, а внутрішня – 128 Гб.

Дисплей OLED із частотою оновлення 120 Гц. Камера потрійна, але не найкраща. Хоча його вистачить для звичайних аматорських знімків.

Та й останнє це дизайн телефону. Він справді вам сподобається. Корпус виготовлений з матового пластику і не залишає відбитків. Є цікаві кольори, такі як синій та червоний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.