Xiaomi створила революційну зарядку для майбутнього Xiaomi 12

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Майбутні смартфони Xiaomi отримають акумулятори з підвищеною щільністю енергії.Сьогодні компанія на своїй сторінці у Weibo повідомила про свою нову розробку, яка дозволяє отримати батарею ємністю на 10% більшою за збереження тих же габаритів. Все завдяки високому вмісту кремнію та спеціальному чіпу «Fuel Gauge».

Реклама

Xiaomi декларує збільшення автономності на 100 хвилин завдяки новій технології. Хоча, ця цифра умовна і кінцевий результат безпосередньо залежить від інших факторів (роздільна здатність та частота оновлення дисплея, потужність чіпа та ін.). Компанія заявляє, що нова технологія знайде своє застосування в другій половині 2022 року.

Згідно з достовірною інсайдерською інформацією, Xiaomi 12 матиме акумулятор на 4500 мА*год. Крім цього він підтримуватиме швидку зарядку потужністю 67 Вт. Xiaomi 12X у цьому плані не відрізнятиметься від стандартної моделі. Що стосується Pro-версії, то вона може мати підтримку 120 Вт. Нагадаємо, що минула модель – Xiaomi 11 – вміщала акумулятор в 4600 мА * год, хоча зарядка була тільки на 55 Вт.

Що ще відомо про Xiaomi 12?

Вже відомо, що під всередині цієї лінійки буде Snapdragon 8 Gen 1 . Єдина поправка — у бюджетного Xiaomi 12X може бути чіпсет нижче на рівень, Snapdragon 870. Також у першому кварталі 2022 року ми чекаємо на дебют Xiaomi 12 Ultra, у якого може стояти основний об’єктив Samsung GN5 на 50 Мп. Загалом ззаду очікується п’ять об’єктивів, які видають 120-кратний зум на фото та 15-кратний зум під час зйомки відео. Тільки одна проблема — Ultra-версія може стати ексклюзивом для китайського ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: