Xiaomi створила революційну зарядку для майбутнього Xiaomi 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутні смартфони Xiaomi отримають акумулятори з підвищеною щільністю енергії.Сьогодні компанія на своїй сторінці у Weibo повідомила про свою нову розробку, яка дозволяє отримати батарею ємністю на 10% більшою за збереження тих же габаритів. Все завдяки високому вмісту кремнію та спеціальному чіпу «Fuel Gauge».

Xiaomi декларує збільшення автономності на 100 хвилин завдяки новій технології. Хоча, ця цифра умовна і кінцевий результат безпосередньо залежить від інших факторів (роздільна здатність та частота оновлення дисплея, потужність чіпа та ін.). Компанія заявляє, що нова технологія знайде своє застосування в другій половині 2022 року.

Згідно з достовірною інсайдерською інформацією, Xiaomi 12 матиме акумулятор на 4500 мА*год. Крім цього він підтримуватиме швидку зарядку потужністю 67 Вт. Xiaomi 12X у цьому плані не відрізнятиметься від стандартної моделі. Що стосується Pro-версії, то вона може мати підтримку 120 Вт. Нагадаємо, що минула модель – Xiaomi 11 – вміщала акумулятор в 4600 мА * год, хоча зарядка була тільки на 55 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ще відомо про Xiaomi 12?

Вже відомо, що під всередині цієї лінійки буде Snapdragon 8 Gen 1 . Єдина поправка — у бюджетного Xiaomi 12X може бути чіпсет нижче на рівень, Snapdragon 870. Також у першому кварталі 2022 року ми чекаємо на дебют Xiaomi 12 Ultra, у якого може стояти основний об’єктив Samsung GN5 на 50 Мп. Загалом ззаду очікується п’ять об’єктивів, які видають 120-кратний зум на фото та 15-кратний зум під час зйомки відео. Тільки одна проблема — Ultra-версія може стати ексклюзивом для китайського ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.