Названий смартфон, який виявився найкращим з бюджетних у 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно був створений смартфон, відносно не дорогий, але один із найкращих у своїй категорії. Його випустив поки що не дуже відомий бренд Infinix. Що це за телефон та які його характеристики? Про це сьогодні й поговоримо.

Infinix Zero X Pro – це і є той самий смартфон. Зовні він дуже нагадує iPhone. Така сама плоска форма і жодних округлостей. Задня частина корпусу повністю скляна, а рамка здається залізною, але справді зроблена зі звичайного пластику. Є роз’єм USB-C. Можна також підключити SIM-картки та додаткову картку пам’яті. Екран смартфона AMOLED має розмір 6,67 дюймів. Роздільна здатність 120 Гц, підтримує Full HD+. Фронтальна камера не впадає у вічі, адже дуже добре розташована вгорі дисплея.

Найголовнішою деталлю будь-якої техніки є процесор, і тут він MediaTek Helio G95. Це бюджетний варіант, якщо дорівнювати з іншими виробниками, але досить потужний. Саме тому дана модель Infinix топова у своїй ціновій категорії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Об’єм пам’яті в Zero X Pro вибрати не можна, він тут один – 8/128 Гб. Але є чудовий бонус, оперативну пам’ять можна збільшити на 3 Гб за допомогою підкачування файлу. Таку можливість використовують багато виробників.

Головною перевагою цього смартфона є його камера. Вона тут дивовижна. Основна на 108 Мп, а також додаткові на 8 та 8 Мп. Передньо на 16 Мп. Камера має відмінну оптичну стабілізацію та 5-кратний зум.

Щодо батареї, то вона тут на 4500 мАг. Повністю заряджається через годину, завдяки потужності зарядки 45 Вт.

Здається, що мінусів даної моделі смартфона взагалі немає, але це не так. Єдине, що очевидно не подумали розробники, це безконтактна оплата. У Вашому телефоні немає NFC. Хоча в подібних дешевих моделях цього ж виробника така функція є.Отже, якщо ви шукали якісний телефон за доступною ціною, Infinix Zero X Pro саме те, що вам підійде. Звичайно, якщо вам не обов’язково мати можливість платити безконтактно у магазинах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.