Смартфони

Названі найочікуваніші смартфони

Share
Час читання: 2 хв.

2022 може виявитися вирішальним і рекордним для ринку смартфонів. Про це розповіли журналісти видання “Stuff.tv”.

Журналісти медіа припустили, що наступного року ринок смартфонів повністю відновиться після пандемійної кризи, і на ньому вийде велика кількість нових девайсів. У матеріалі автори назвали найочікуваніші телефони 2022 року.

Одним із перших був відзначений Xiaomi 12, який має отримати процесор нового покоління Snapdragon 8 Gen 1. Важливим релізом назвали Realme GT 2 Pro, описаний як перший преміальний флагман бренду. Компромісний Samsung Galaxy S21 FE автори перерахували у списку потенційних бестселерів.

До рейтингу також потрапив майбутній флагман Huawei P60 Pro, у якого передбачають наявність камери нового покоління. Найважливішим релізом 2022 року було названо серію Samsung Galaxy S22, до якої увійдуть три пристрої. Також журналісти впевнені, що корейська компанія зміцнить свої позиції на ринку складаних телефонів із запуском Galaxy Z Fold4 та Z Flip4.

Фахівці видання нагадали про чутки, згідно з якими Google скасувала проєкт першого складного девайсу. “Google відмовилася від першої спроби створення складного пристрою, щоб зосередитись на новому телефоні, який буде випущений наприкінці наступного року”, – припустили автори.

Наприкінці йдеться, що 2022 року Apple представить на ринок до п’яти смартфонів. У першій половині року з’явиться очікуваний бюджетний телефон iPhone SE, у другій серії флагманів iPhone 14.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    iPhone 16 не справив враження на потенційних покупців, iPhone 15 все ще лідирує

    Кожного разу, коли на ринок виходить нова серія смартфонів Apple, з'являється інсайдер, який обіцяє справжню…

    17.09.2024

    Забудьте про складки: Samsung може випустити телефон, який можна згортати

    Ми знаходимося в епіцентрі конкурентної боротьби на ринку преміум-смартфонів, де такі компанії, як Samsung, Google,…

    17.09.2024

    Десятки рекламних зображень розкрили дизайн Galaxy S24 FE

    Портал Android Headlines опублікував понад 60 детальних рендерів "фанатської" версії Galaxy S24 FE. Більшість зображень…

    17.09.2024

    iPhone 11, 12, 13 і 14 з iOS 18 розряджаються швидше, ніж з iOS 17

    Одне з перших відеопорівнянь часу роботи популярних смартфонів Apple із встановленими iOS 17 та новою…

    17.09.2024

    Вийшла фінальна версія iOS 18 з новими функціями

    Apple анонсувала iOS 18 на Всесвітній конференції розробників 2024 у червні, а вчора розпочалося поширення…

    17.09.2024

    Огляд iOS 18: нові можливості, фішки та інструкції

    У липні Apple анонсувала нову iOS 18, і ми з перших днів взяли участь у…

    17.09.2024