Таким буде realme GT 2 Pro – найпотужніший смартфон компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер OnLeaks опублікував перше зображення realme GT 2 Pro. Смартфон, як обіцяє компанія, стане найпотужнішим у її історії. 

Дизайн нагадує Nexus 6P, що вийшов у 2015 році, від Huawei і Google. У новинки схожий горизонтальний блок камери, що виступає вздовж всього корпусу. 

Очікується, що Realme GT 2 Pro отримає 6.8-дюймовий OLED-дисплей із вбудованим сканером пальця. Частота оновлення становитиме 120 Гц, а роздільна здатність – WQHD+. В основу ляже топовий процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 з 12 гігабайтами оперативної пам’яті та флеш-накопичувачем UFS 3.1 мінімум на 256 ГБ. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, однією з фішок стане швидка зарядка потужністю 125 Вт. Зараз рекорд серед смартфонів – 120 Вт. Місткість акумулятора не уточнюється.

Для селфі поставлять датчик на 32 Мп, а до складу основної камери увійдуть три сенсори на 50+50+8 Мп із ширококутним об’єктивом та телевізором. Значення оптичного зуму поки що невідоме.

Realme GT 2 Pro мають показати у першому кварталі наступного року. Ціна на базову модель становитиме близько 799 доларів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.