Гнучка розкладачка HUAWEI: дизайн та очікувана дата анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійний інсайдер @RODENT950 заявив, що вже найближчим часом HUAWEI проведе презентацію, присвячену новому смартфону з гнучким дисплеєм. Його особливістю стане форм-фактор – сімейство гаджетів компанії поповниться розкладачем.

Опубліковані джерелом рендери демонструють імовірний дизайн гаджета, який готується до випуску. Якщо виток вірний, новинка отримає великий допоміжний дисплей на зовнішній частині корпусу та подвійний модуль камери. При цьому датчик фронталки на ескізах не представлений, не виключено, що він розміститься під поверхнею гнучкого екрану. Очікується, що смартфон працюватиме під керуванням операційної системи HarmonyOS.

“Серцем” пристрою, за чутками, стане процесор Qualcomm Snapdragon 800-ї серії без підтримки мереж п’ятого покоління. Інші специфікації моделі не повідомляються. Презентація новинки, як стверджує інсайдер, відбудеться вже в грудні цього року разом з розумним годинником HUAWEI Watch D, яким приписується функція тонометра. Вартість гнучкої розкладачки HUAWEI поки невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.