Розкрито точну дату анонсу флагманського Xiaomi 12

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Про те, що Xiaomi готує презентацію у грудні, не чув, мабуть, лише лінивий. Тепер у мережі з’явилася інформація про те, коли саме варто чекати на заходи.

Реклама

Судячи з даних інтернет-інсайдерів, анонс нового флагманського смартфона компанії відбудеться вже 12 грудня. І це буде дуже символічно – Xiaomi 12 представлять 12.12.2021. Таким чином китайський бренд вкотре продемонструє свою любов до красивих чисел.

Нагадаємо, що пристрою приписують топовий чіп від Qualcomm – Snapdragon 8 gen 1, а також AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2К та частотою оновлення 120 Гц. Основна камера смартфона отримає головний модуль на 50 Мп.

Можливо, пристрій прямо з коробки працюватиме під керуванням MIUI 13. Принаймні анонс нової версії системи також очікується 12 грудня, одночасно з анонсом Xiaomi 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: