На старих пристроях Xiaomi можна увімкнути функції з MIUI 12.5 – деталі

Не всі пристрої Xiaomi з MIUI 12 отримали оновлення до MIUI 12.5. Зусиллями розроблювача під ніком нимирозчинів ця несправедливість виправлена. Він зробив модуль для Magisk, який відкриває доступ до нових функцій на смартфонах, які офіційно їх не отримали. 

Модуль включає анімації та стиль меню живлення з MIUI 12.5, нові іконки додатків, шпалери та системні звуки, захист від перегріву під час зарядки, можливість «приспати» сервіси Google, шумозаглушення під час дзвінків, покращена робота Wi-Fi, оптимізація використання оперативної пам’яті, підвищення автономності та багато інших змін та покращення. Розробник також на свій розсуд додав кілька виправлень. Повний список можна подивитися  тут . 

Завантажити сам модуль можна за посиланням . Далі необхідно перекинути файл на смартфон та встановити його через Magisk. Версія MIUI+ призначена для пристроїв з прошивкою, а Custom+ — для кастомних прошивок, тому в ній не працюють анімації MIUI. 

Працездатність модуля була перевірена на пристроях під керуванням Android 7-11. Тести проводились на Redmi 5, Redmi Note 4, Redmi Mi Note 10, Xiaomi Mi 9T, POCO X3 та інших моделях. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.