Швидкість заряджання Xiaomi 11T Pro вразила експертів DxOMark

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Фахівці лабораторії вивчили автономність та можливості функції швидкої зарядки Xiaomi 11T Pro. Гаджет із підтримкою 120-ватних блоків живлення перевірили на швидкість «заправки» та автономність, визначивши його статус у глобальному рейтингу DxOMark.

Реклама

Місткість вбудованого акумулятора флагманського Xiaomi 11T Pro складає 5000 мАг. Завдяки підтримці 120-ватного блоку живлення гаджет здатний заповнювати ємність акумулятора за короткий відрізок часу. У ході тестування експерти з’ясували, що з 0% до 80% АКБ пристрою «розгойдується» всього за 18 хвилин, а до 100% за півгодини.

Крім того, лише після декількох хвилин, проведених біля розетки, смартфон може працювати до 10,5 годин у звичайному режимі. Повної «заправки» апарату вистачить на 57 годин роботи при активності екрану по 4 години на день. У «полегшеному» сценарії використання (2,5 години на день) Xiaomi 11T Pro протримається в півтора рази довше — до 81 години.

Знайшлися у гаджета та недоліки. Зокрема, він швидко витрачає заряд при стримінгу музики, а статистика актуального стану батареї не завжди точна. У глобальному рейтингу DxOMark гаджет посів 12-й рядок, розділивши його з OPPO Find X3 Neo з ідентичним результатом 82 бали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: