Швидкість заряджання Xiaomi 11T Pro вразила експертів DxOMark

Фахівці лабораторії вивчили автономність та можливості функції швидкої зарядки Xiaomi 11T Pro. Гаджет із підтримкою 120-ватних блоків живлення перевірили на швидкість «заправки» та автономність, визначивши його статус у глобальному рейтингу DxOMark.

Місткість вбудованого акумулятора флагманського Xiaomi 11T Pro складає 5000 мАг. Завдяки підтримці 120-ватного блоку живлення гаджет здатний заповнювати ємність акумулятора за короткий відрізок часу. У ході тестування експерти з’ясували, що з 0% до 80% АКБ пристрою «розгойдується» всього за 18 хвилин, а до 100% за півгодини.

Крім того, лише після декількох хвилин, проведених біля розетки, смартфон може працювати до 10,5 годин у звичайному режимі. Повної «заправки» апарату вистачить на 57 годин роботи при активності екрану по 4 години на день. У «полегшеному» сценарії використання (2,5 години на день) Xiaomi 11T Pro протримається в півтора рази довше — до 81 години.

Знайшлися у гаджета та недоліки. Зокрема, він швидко витрачає заряд при стримінгу музики, а статистика актуального стану батареї не завжди точна. У глобальному рейтингу DxOMark гаджет посів 12-й рядок, розділивши його з OPPO Find X3 Neo з ідентичним результатом 82 бали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.