ZTE готує до випуску найбезглуздіший у світі смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останній убер-флагман ZTE виходив у квітні. Модель ZTE Axon 30 Ultra відрізняється топовими характеристиками та має до 16 Гбайт оперативної пам’яті.

Повідомляють, що китайська компанія готує нову версію апарату, який матиме рекордний обсяг оперативної та вбудованої пам’яті.

У китайських соцмережах поширюють тизер девайса з 18 Гбайт оперативної та 1 Тбайт вбудованої пам’яті. Щоб підкреслити перевагу телефону над іншими моделями, на його задній панелі – прямо в блоці камери – буде відповідне гравіювання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цілком незрозуміло, кому потрібен такий монстр. 18 Гбайт ОЗП – це дуже багато, навіть найпродуктивнішим іграм вистачить удвічі меншого обсягу. Встановлення накопичувача ємністю один терабайт теж не має сенсу: його зможуть забити лише відео, що постійно знімають, в 4K користувачі.

До того ж, під час дефіциту напівпровідників дуже дивно роздмухувати характеристики смартфонів. Швидше за все, такий девайс буде ще й дуже дорогим. Зазначимо, що випущений раніше ZTE Axon 30 Ultra з 16 Гбайт ОЗП та 1 Тбайт вбудованої пам’яті оцінили приблизно в 20 тисяч гривень. Нагадаємо, що девайс має 6,67-дюймовий AMOLED-екран, чіп Snapdragon 888, квадрокамеру 64+64+64+8 мегапікселів.

Цього року свій рекордний апарат випустила і Apple – Pro-версії її нового смартфона отримали модифікацію із терабайтом пам’яті. Американська компанія побила ціновий рекорд: iPhone 13 Pro Max з 1 Тбайт пам’яті у Росії коштує 62 тисячі гривень в офіційних ритейлерів Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.